• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu hangi renk kahve ?

Lilith-Sama

Şirin mi Şirin bir Patates..
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
198
86
28
Merhaba arkadaşlar bir kaç tane kahverengi saç renklerinden koyucağım hangi renk olduklarını pek çözemedim birde sizin fikrinizi alayım istedim. 261.jpg 322.jpg 312.jpg
Açıkcası 31,32 numaradaki kahveler daha koyu siyaha çalan renkler ama yansımaları da hoş 26 numarada ki daha bir açık kahve ama bakırlık var gibi geldi bana ama kutu boyalardan hangisi elde edilebilir sizce ?
:KK22:Açıkcası beyaz tenliyim göz rengim çok koyu olmasa da kahve ten rengimi ve göz rengimi ortaya çıkarmasını istiyorum Siyah saç rengini kullanmayı çok seviyorum ama dönüşü çok zor oluyor :KK64:birde saçımda kızıllıklar var onları kapatmayı istiyorum. Direk siyah saça boyamak istemediğim içinde 3 ve 4 numaralı kahvelere başvurayım diyorum ama 6 aya kadar akar mı yoksa siyah gibi kalır mı bilmiyorum. Bu resimdekiler dışında bana önerebileceğiniz kahve tonlarındaki boyalar varmı acaba :oops:?

Back