Bu haftaya bir emoji bırakacak olsan ne olurdu ?

Kombi falan gibi şansınız yok mu, klima bile taktirsaniz bundan iyi ısınırdınız
Klima varda taşındığımız için taktirdık ama elektrikçinin bağlaması gerekiyormuş
Klimada olsa geçen sene en fazla 700 gelmişti yüzde yüzyirmiye giriyoruz normal yani klimada 100 200 lira farkeder zam aynı zam

Kombi falan gibi şansınız yok mu, klima bile taktirsaniz bundan iyi ısınırdınız
Klima varda taşındığımız için taktirdık ama elektrikçinin bağlaması gerekiyormuş
Klimada olsa geçen sene en fazla 700 gelmişti yüzde yüzyirmiye giriyoruz normal yani klimada 100 200 lira farkeder zam
En azindan daha fazla isinirsin
Bilmiyorumki klimayı ilk aldığımız sene çalıştırdık hem sağlıksız geldi hemde ekstra ısıtıcı açıyorduk
Yeni taşındığımız ev bodrum üstü bu sene gerçekten donduk yani klimanın bu eve etki edeceğini düşünmüyorum
Eski evde yalıtım varmış yani bu eve geçince anladım duvarlardan üfürüyo soğuk
Neyseki burda en fazla duracağım 2 sene
Dişimizi sıkacağız artık
Bi hata yaptıkki sormayın hepimiz binpişmanız

Bartolin kistim var bu hafta igrenc bi haftaydi benim icin.birine beddua etmek isterseniz allah sana bartolin kisti versin diyin
Kiz onu ben yaptim beddua ettim 4.cü apse bana dönüs yapti beddua etme sinirlerim bozuk pazartesi dr‘a cikcam yine igne bilmem ne iskence cekip aglayacagim simdi gülüyorum ama o gün bi gözyasim damla kalmayana kadar aglamis olacagim

Ben bu mesajdan sonra eczaneden kara merhem diye bisey aldim.sonra kistim oyle bi şişti oyle bir agridi ki delirdim agridan.aradan 3 gun gecti bi baktim patladi ama boyle bi rahatlik yok.ici tertemiz oldu ve cok sukur hala tekrarlamadi.isterseniz sizde deneyin.

Ne kadar süre oldu tekrarlanmayali. Patlamasini bekleyim mi ne kadar büyüdü de ondan sonra patladi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…