- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.371
- 798
- Konu Sahibi Minnimini00
-
Kombi falan gibi şansınız yok mu, klima bile taktirsaniz bundan iyi ısınırdınızIsıtıcıyla ısındığımız için ( donduk ama) küçük ısıtıcı ile 1700 tek oda başka hiç bir yerde ekstra açılmadı
Yoneticiler tasiyabiliyorNasıl taşınıyor acaba ?
Çok teşekkür ederim..Yoneticiler tasiyabiliyor
Not: eski bdv editoruyumben bildirdim tasirlar gorduklerinde
Klima varda taşındığımız için taktirdık ama elektrikçinin bağlaması gerekiyormuşKombi falan gibi şansınız yok mu, klima bile taktirsaniz bundan iyi ısınırdınız
600 TL doğalgaz faturası geldi bu ay bize resmen şok ve fazla da yakmamamiza rağmen..Faturalar icin suraya bir kol.emojisi birakayim ben de
En azindan daha fazla isinirsinKlima varda taşındığımız için taktirdık ama elektrikçinin bağlaması gerekiyormuş
Klimada olsa geçen sene en fazla 700 gelmişti yüzde yüzyirmiye giriyoruz normal yani klimada 100 200 lira farkeder zam aynı zam
Kesin elektrik demiFaturalar icin suraya bir kol.emojisi birakayim ben de
Klima varda taşındığımız için taktirdık ama elektrikçinin bağlaması gerekiyormuşKombi falan gibi şansınız yok mu, klima bile taktirsaniz bundan iyi ısınırdınız
Bilmiyorumki klimayı ilk aldığımız sene çalıştırdık hem sağlıksız geldi hemde ekstra ısıtıcı açıyordukEn azindan daha fazla isinirsin
Çok sevindim senin adınaPazar gününden itibaren böyleyim
Acayip mutluyum.
Kiz onu ben yaptim beddua ettim 4.cü apse bana dönüs yapti beddua etmeBartolin kistim var bu hafta igrenc bi haftaydi benim icin.birine beddua etmek isterseniz allah sana bartolin kisti versin diyin
Ben bu mesajdan sonra eczaneden kara merhem diye bisey aldim.sonra kistim oyle bi şişti oyle bir agridi ki delirdim agridan.aradan 3 gun gecti bi baktim patladi ama boyle bi rahatlik yok.ici tertemiz oldu ve cok sukur hala tekrarlamadi.isterseniz sizde deneyin.Kiz onu ben yaptim beddua ettim 4.cü apse bana dönüs yapti beddua etmesinirlerim bozuk pazartesi dr‘a cikcam yine igne bilmem ne iskence cekip aglayacagim simdi gülüyorum ama o gün bi gözyasim damla kalmayana kadar aglamis olacagim
Ne kadar süre oldu tekrarlanmayali. Patlamasini bekleyim mi ne kadar büyüdü de ondan sonra patladi?Ben bu mesajdan sonra eczaneden kara merhem diye bisey aldim.sonra kistim oyle bi şişti oyle bir agridi ki delirdim agridan.aradan 3 gun gecti bi baktim patladi ama boyle bi rahatlik yok.ici tertemiz oldu ve cok sukur hala tekrarlamadi.isterseniz sizde deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?