How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bu haftaya bir emoji bırakacak olsan ne olurdu ?

Minnimini00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
68
156
43
Merhaba hanımlar.. Oldukça iğrenç bir hafta geçiriyorum genel olarak.. Sadece merak ettim sizin için nasıl ve bu haftaya bir emoji bırakacak olsanız bu ne olurdu ? Benim için kesinlikle = 😭

Sadece hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi hissettiren bir hafta... Iğrenç ve yorucu böyle yatağa yatıp hiç kalkmamak istiyorum.. Sadece herkesin nasıl geçiyor diye konu açmak istedim. Kafan dağılsın diye.
Ama burası kafa dağıtma bölümü değil ki, dert anlatma/dinleme bölümü. Kafa dağıtmak için geyik sohbeti bölümüne konu açmalısınız. Yeni üye de değilsiniz, bilmiyor olamazsınız. Şimdi yok yere banlanacaksınız, haftanız daha kötü olacak.

Bartolin kistim var bu hafta igrenc bi haftaydi benim icin.birine beddua etmek isterseniz allah sana bartolin kisti versin diyin😊

Ama burası kafa dağıtma bölümü değil ki, dert anlatma/dinleme bölümü. Kafa dağıtmak için geyik sohbeti bölümüne konu açmalısınız. Yeni üye de değilsiniz, bilmiyor olamazsınız. Şimdi yok yere banlanacaksınız, haftanız daha kötü olacak.
Gerçekten hiç bir fikrim yoktu.. 2018 de katıldım ama uzun zaman sonra ilk defa dün aktif oldum. Eğer yanlış bir şey yaptıysam silmelerinde yada banlamalarinda sıkıntı yok. Bilinçli değildi.

Son Üç yılın emojileri:bicak::deli::duduk::KK12::63::işsiz::kızgın::KK14::KK11::KK12::olamaz::silah::KK17::uykucu::KK61::KK62::KK4::rolleyes:
Son delirmeye çeyrek kaldı zaten

Merhaba hanımlar.. Oldukça iğrenç bir hafta geçiriyorum genel olarak.. Sadece merak ettim sizin için nasıl ve bu haftaya bir emoji bırakacak olsanız bu ne olurdu ? Benim için kesinlikle = 😭

Rabbim bana bir dert vermiş,

Derdin adı haftaya emijo bırakma yarasığğğğğ :KK75:

Back