Kajol opuyorumnanaktan
Beğendiğinizi ya da beğenmediğinizi dile getirebilirsiniz… güzelliğin göreceli bir kavram olduğundan sanırım haberdar değilsiniz hadi bunu da anlayabilirim ama olayı ‘’Slav ırkı insan üstü bir ırk’’ raddesine getirmek bildiğin ırkçılıktır bu kadar gaza gelmişken bari birde Hintlilere ölüm yazsaydınız. ( ki şunu da belirteyim Hintli ya da Slav kadınlara özel bir ilgim yok ama her ırktan insanı seviyorum)
Anlıyorum ama ben bir tek sizin yorumunuzda insan üstü ırk cümlesini gördüğüm için celallendim. Güzelliğin, akıllığın, zekiliğin, üstünlüğün sadece bir ırka ait özellikler olarak lanse edilmesini çok saçma buluyorum bu yüzden o yorumu yazdım… belli kriterler yüklenerek güzellik bu şekildedir demek, mecburi bir güzellik kalıbı yaratmak sığ düşünceli insanların işidir ve günümüzde bu tip insanları görmek can sıkıcı oluyor son olarak güzellikler her yerdedir diyip konuyu kapatıyorum.Konuda güzellik genellemesi yapıldığı için ,hint kızlarının genel olarak çok güzel olmadıklarını illa ırk olarak güzeli genelleyeceksek slav ırkının açık ara önü çekeceğini yazdım. insan üstü ırk cümlesi yanlış olmuş ,insan üstü güzeller demeliydim :) ırkçılık yapmıyorum slav ırkı hakkında güzel hatunlarının olduğu dışında pek bir bilgim yok. sempatim hele hiç yok. bu zamana kadar ne milliyetçi ne ırkçı duygular hiç beslemedim. genellemeleri aslında çok sevmem ,kişi olarak değerlendirilmesi görüşündeyim ama fena gaza gelmişim. yok aman hintlilere neden ölüm yazayım sizde durumu iyice abartmışsınız. hint kızları da güzel ,fransızlar da güzel, türkler de güzel. kızlar güzel . no problem.
Konuda güzellik genellemesi yapıldığı için ,hint kızlarının genel olarak çok güzel olmadıklarını illa ırk olarak güzeli genelleyeceksek slav ırkının açık ara önü çekeceğini yazdım. insan üstü ırk cümlesi yanlış olmuş ,insan üstü güzeller demeliydim :) ırkçılık yapmıyorum slav ırkı hakkında güzel hatunlarının olduğu dışında pek bir bilgim yok. sempatim hele hiç yok. bu zamana kadar ne milliyetçi ne ırkçı duygular hiç beslemedim. genellemeleri aslında çok sevmem ,kişi olarak değerlendirilmesi görüşündeyim ama fena gaza gelmişim. yok aman hintlilere neden ölüm yazayım sizde durumu iyice abartmışsınız. hint kızları da güzel ,fransızlar da güzel, türkler de güzel. kızlar güzel . no problem.
Kıllı sımsıyah insanlar. ne ten renklerı ne gozlerı kasları agız yapıları benım zevkıme hıtap etmıyor...nesını kıskanalım..Sakamı yapıosun cıddımısın guzel oldukları konusunda. Slav ırkını begenıyorum mesela ben. Kıskansam o tas gıbı hatunları kuskanırım begenmeyınce hemen kıskandı denmıyomu hastayım bu ılerı zekaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?