• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.....bu günlerde böyleyim ben.....

Ayshe

MUTLUYUMMMMM.:))
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
3.021
1
116
Diğer
Kızlar belki bunu okuyunca şaşacaksınız ama oğlumun büyümesini istemiyorum..en azından çabucak büyümesini istemiyorum yaaa..off offff gecenin bu saatinde çok mu karamsarım gece mi beni bu duygulara sürüklüyo ben mi gecemi karartıyorum anlamadım..

….ama hep içimde bi burukluk var kızlar..daha 22 yaşındayım ama sanki yaşlanmaktan korkar oldum..sanki oğlum birden büyüycek ve bana artık ihtiyacı kalmıycak benden uzaklaşıcak gibi gelioo..hani derler ya göz açıp kapayana kadar geçti ömrüm diye öyle olsun istemiyorum ki ben..

…aslında böyle düşünmem de kayınvalidemin çok rolü var..dolaylı olarak..pek sevmem kendisini ama onun için o kadar üzülüyorum ki..5 çocuğu var hayatını onlara adamış ama şimdi yalnız..arada sırada çocuklarının evine gidio ama nereye kadar sonra o yalnızlığa geri dönüyooo..bi ablası varmış onunlada görüşmüyolar yalnız işte yapayalnız..

Eskiden bu kadar korkmazdım yanlızlıktan ama bebeğim olduğundan beri o kadar değiştim ki..ben bile kendimi tanıyamıyorum..baksanıza kayınvalideme acır oldum…

Velhasılı zor bişeymiş anne olmak ..onsuz olmak beni çok korkutuyor..gece gece ne oldu bana bilemiyorum ama hüngür hüngür ağlamak istiyorum..(((ve biliyorum ki beni çok ii anlayan birileri var.)))).

Aslında çok mutlu bi hayatım var Allaha şükür..eşim gözümün içine bakar Allah razı olsun bi dedğimi iki etmez annem babam yanımda maddi manevi bi sıkıntım yok..kendime üzülecek şey mi arıyorum dersiniz..

yaa hislerime tercüman olmuşun resmenn..bu kadar olur,,,benim eşimde annesine çok mesafeli ama bunda eşimin bi suçu yok eşim insanlara karşı çok sevgi doludur aslında annesi eşime karşı çok soğuk hatta bi keresinde annem bana daha bi gün bile oğlum diyip sarılmadı demişti çok üzüldüm...kadının yapısı böyle napalım..şimdide aramız limoni doğum arası hiç olmuycak sebeplerden arıza çıkardı ve eşimle tartıştılar..görüşmüyoruz o gün bu gündür..bende tarih tekerrürden ibarettir derlerya korkuyorum ilerde böyle şeyler yaşamaktann...Ama Allah görüyoo bizim bi suçumuz yokkii

bende allah korusun allah gecınden versın genc yasta ölmekten korkuyorum
bebegım ne yapar. esım tekrar evlenırse benım bır turlu doyamadıgım bebgım baskasına anne derse.
cok korkar oldum bende esıme hep ben ölursem evlenme baskasına anne demesın annemlere gotur erenı orda kalsın sende ara sıra gıder gorursun dıyorum
oda ne dıyorsun sen ne ölmesı ne evlenmesı manyak mısın allah korusun dıyo.
ama ben yınede cok korkuyorum

kayınvaldem karaciğer hastası ve bunu oğullarına karşı çok iyi kullanıyor.
eltimle farkındayız herşeyin ve gülüp geçiyoruz..
acaba bende egeyi eşinden kıskanıcak mıyım?

bende bu soruyu çok sormaya başladım acaba oğlumu eşinden kıskanacakmıyım??

benim de bazen aklımdan eger bir trafik kazası falan geçirirsek allah korusun ölümcül, diyorum ki üçümüz birden ölelim, kalmasın kimse geride... sonra diyorum bencillik mi yapıyorum ama... amaann işte, anne olunca böyle saçma sapan düşüncelere dalıyor insan.. hep allahım sen kızımı dört gözden ayırma, bize birbirimizin acısını gösterme, uzun ömürlü, saglıklı, mutlu bir hayatımız olsun diye dua ediyorum..:Saruboceq:

kızlar allah korusun nasıl şeyler var aklınızda sakın ama sakın kötü düşünmeyın benım en buyuk hayalım kızımın buyumesi eline mesleğini aldığını ve gelin olduğunu görmek ve onun yanlız kalmaması içinde ona kardeş dunyaya getirmek istiyorum bir tane daha kıskanmazsınız oğullarınızı kızlar merak etmeyın o sızın evladınızsa gelecek gelin yada damatta evlat sonuçta

bende allah korusun allah gecınden versın genc yasta ölmekten korkuyorum
bebegım ne yapar. esım tekrar evlenırse benım bır turlu doyamadıgım bebgım baskasına anne derse.
cok korkar oldum bende esıme hep ben ölursem evlenme baskasına anne demesın annemlere gotur erenı orda kalsın sende ara sıra gıder gorursun dıyorum
oda ne dıyorsun sen ne ölmesı ne evlenmesı manyak mısın allah korusun dıyo.
ama ben yınede cok korkuyorum

Aynen ben de eşime diyorum ben ülürsem,kızımı annemlere bırak onlar baksın diyorum,aslında babaannesigil de çok iyi bakar ona eminim kesinlikle ama yine de annem de kızımdan ayrılmasın,falan falan..düşünmesi bile çok kötü:gitme:

uçmuşuz yine:) bende aynışeyi düşünüyorum sanki büyüyünce sevmiicek beni ama kovalayın bu düşünceleri doğa kanunu bu biz anne kuşlarız yavru kuşlara uçmayı öğretiriz zamanı geldiğinde onların evden kendi kanatlarıyla uçmalarını izlicez. bu bize buruk bir mutluluk vermeli. kıskançlık ya da neden nasıl niçin diye karamsar soruları değil. umarım oğlumun karşısına iyi insanlar iyi bir eş çıkar diye dua ediyorum bende. kıskanacağımı sanmıyorum. belki bi burukluk olur ama. Doğa kanunu işte... ınsanoğlu doğar büyür yaşar ve ölür. bu süreç içinde kapı gibi bi oğlan yetiştirmişim yada güller gibi bir kız yetiştirmişim diye gurur duyarak bu dünyadan göçmek de ödülü olur bu hayatın. onları iyi eşlere emanet etmek mutlu olduklarını bilmek de ayrıca mutluluk vermeli.

Son düzenleme:
yanlız değilsin canım
bende hep düşünüyorum bu kadar emek bu kadar fedakarlık bu kadar sevgi büyüyünce ister istemez bende oğlumdan beklerim ama o beni bir köşeye atarsa kahrolurum(kaynanalarıda işte tam bu noktada anlayabilirz)
inşallah bebeklerimizin hepsi anne babalarına karşı hayırlı evlatlar olurlar

bende diorum eşime eğer ben ölürsem sakın kereme üvey anne getirme hakkımı helal etmem diorumki kaynanam zaten kesinlikle vermez annemlerde
Allah kourusun tabi

Son düzenleme:
Siz erkek anaları yok musunuz,şimdiden kaynanalık damarınız tutmuşkaydirigubbakcemile5

valla benim tutmadı ben kaynanasından çekmiş biri olarak eşimin yaşadıklarını da gçöz önünde bulundurarak asla oğlumu üzecek karısıyla zor duruma sokacak bişey yapmam

sana katılıyom çiçek aferem sana kızıçelerimize yazık ama dimi

ya valla ben kıskanırım..öle yanımda sarmaş dolaş vıcık vıcık olmasınlar..:)))

şaka bi yana neden bu duygulara kapıldım bilemiyorum belkide oğluşum çok vefalı olacak ama işte hepimizin ortak noktası çok duygusalız bu aralar..daha çoook uzun yıllar var hayatın tadını çıkaralım demi ama neden kendimzi sebepsiz hüzünlere sürüklüyoruz ki..olacakla öleceğin önüne geçilmez derlermiş..yaşayıp görelim hayat bize neler getirecek..

ama allahım ne olur evletlarımız çok vefalı olsun yaaa..biz onlar için o kadar fedakarlık yapıyoruz ki hakediyoruz yaşlanınca azcık poh pohlanmayı..haaa eşim annesini poh pohhlasa bu kadar iyimser olurmuyum bilimiycimmmm...:D

valla benim tutmadı ben kaynanasından çekmiş biri olarak eşimin yaşadıklarını da gçöz önünde bulundurarak asla oğlumu üzecek karısıyla zor duruma sokacak bişey yapmam

bende öyle düşünüyorum çiçek.. oğlumu seviyosam onun sevdiği insanıda severim...en azından sevmek zorundayım oğlumu kaybetmek istemiyosamm..

Kızlar belki bunu okuyunca şaşacaksınız ama oğlumun büyümesini istemiyorum..en azından çabucak büyümesini istemiyorum yaaa..off offff gecenin bu saatinde çok mu karamsarım gece mi beni bu duygulara sürüklüyo ben mi gecemi karartıyorum anlamadım..

….ama hep içimde bi burukluk var kızlar..daha 22 yaşındayım ama sanki yaşlanmaktan korkar oldum..sanki oğlum birden büyüycek ve bana artık ihtiyacı kalmıycak benden uzaklaşıcak gibi gelioo..hani derler ya göz açıp kapayana kadar geçti ömrüm diye öyle olsun istemiyorum ki ben..

…aslında böyle düşünmem de kayınvalidemin çok rolü var..dolaylı olarak..pek sevmem kendisini ama onun için o kadar üzülüyorum ki..5 çocuğu var hayatını onlara adamış ama şimdi yalnız..arada sırada çocuklarının evine gidio ama nereye kadar sonra o yalnızlığa geri dönüyooo..bi ablası varmış onunlada görüşmüyolar yalnız işte yapayalnız..

Eskiden bu kadar korkmazdım yanlızlıktan ama bebeğim olduğundan beri o kadar değiştim ki..ben bile kendimi tanıyamıyorum..baksanıza kayınvalideme acır oldum…

Velhasılı zor bişeymiş anne olmak ..onsuz olmak beni çok korkutuyor..gece gece ne oldu bana bilemiyorum ama hüngür hüngür ağlamak istiyorum..(((ve biliyorum ki beni çok ii anlayan birileri var.)))).

Aslında çok mutlu bi hayatım var Allaha şükür..eşim gözümün içine bakar Allah razı olsun bi dedğimi iki etmez annem babam yanımda maddi manevi bi sıkıntım yok..kendime üzülecek şey mi arıyorum dersiniz..

aman be aglıtıonuz benii

erkek cocugu kız cocuguna göre anneci degil...

erkenlik döneminden itibaren uzzaklaşma oluyoo ister istemez
etrafımdada örnekler
cok

en basiti duş aldırıcaksın
kendini bilmeye başlayınca bu olmucak

evet bende cok korkuyorum

kız evlatları anneye düşkün erkklr öle degıllll

tmm vardır düşkün olanrıda

benim de bazen aklımdan eger bir trafik kazası falan geçirirsek allah korusun ölümcül, diyorum ki üçümüz birden ölelim, kalmasın kimse geride... sonra diyorum bencillik mi yapıyorum ama... amaann işte, anne olunca böyle saçma sapan düşüncelere dalıyor insan.. hep allahım sen kızımı dört gözden ayırma, bize birbirimizin acısını gösterme, uzun ömürlü, saglıklı, mutlu bir hayatımız olsun diye dua ediyorum..:Saruboceq:
amin canım...

öyel deme be melekkkk..oğlumla ayrı gayrı olmak istememmm..kahrolurummm..:((

Back