Bu gün aynaya bakınca,yüzümdeki güneş lekelerini gördüm,lütfen yardım...

Queen

Benim hala umudum var...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
431
10
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: Bugün yüzümdeki güneş lekelerini farkettim çok üzgünüm.33 yaşındayım çok etkili,bildiğiniz bir yöntem varmı?

öncelikle yaz kış demeden her gün en az 30 faktör güneş kremi kullanmalısın canım.havada güneş olsun olmasın. kendi deneyimlerime dayanarak diğer yapabileceklerin ise ;
1-yoğurt artı karbonat ya da kabartma tozu maskesi( 1 kaşık yoğurt,çay kaşığının ucuyla karbonat,yarım saat bekle,yıka)
2-yoğurt artı limon suyu karıştır ,aynı şekilde.
3-amway'in artistry serisinden cildi aydınlatıcı öz var,geceleri kullanabilirsin,
4-bim'de satılan salyangoz kremi var,7 etkili diye geçiyo.öylesine bi deniyim diye almıştım ama süper etkili bi krem,günde 1 ya da 2 kez tüm yüzüne kullan kısa sürede açılmaları farkedeceksin :KK66:
bir de bol su içmek lazım,her ne kadar ben yapamasam da :KK31:

öncelikle yaz kış demeden her gün en az 30 faktör güneş kremi kullanmalısın canım.havada güneş olsun olmasın. kendi deneyimlerime dayanarak diğer yapabileceklerin ise ;
1-yoğurt artı karbonat ya da kabartma tozu maskesi( 1 kaşık yoğurt,çay kaşığının ucuyla karbonat,yarım saat bekle,yıka)
2-yoğurt artı limon suyu karıştır ,aynı şekilde.
3-amway'in artistry serisinden cildi aydınlatıcı öz var,geceleri kullanabilirsin,
4-bim'de satılan salyangoz kremi var,7 etkili diye geçiyo.öylesine bi deniyim diye almıştım ama süper etkili bi krem,günde 1 ya da 2 kez tüm yüzüne kullan kısa sürede açılmaları farkedeceksin :KK66:
bir de bol su içmek lazım,her ne kadar ben yapamasam da :KK31:

Eskiden beri kremlerle aram yok:26:ama artık şart herhalde,cildim hassas yoğurt karbartma tozu kullanacağım,bimdeki salyangoz kremini hiç dikkatimi çekmemişti,acaba devamlı satılanlardanmı bilemedim fiyat yazarsan anlarım belki..:KK37:anway artistry serisi onuda araştıracğım,suyu bende içmiyorum malesef:KK51:Teşekkürler canım..

X