bu gözlükten arıyorum!!! versace 2120s güneş gözlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
$versace-sunglasses-ve2120s-100287-c-black-gold.jpeg $31EQ4J-v2hL.jpg

elinde olan varsa makul fiyata birde olursa ulaşabilirsiniz :34:

Canım eğer istersen yurtdışından getirtebilirim sana bu gözlüğü, 140 liraya.

tşk ederim :34:
ne kadar sürede ortalama gelir? replika olduğu çok belli mi, koruma faktörü var mı, kalitesi nasıl ve fiyat son mu ?
bilgi verirseniz sevinirim :31:

tşk ederim :34:
ne kadar sürede ortalama gelir? replika olduğu çok belli mi, koruma faktörü var mı, kalitesi nasıl ve fiyat son mu ?
bilgi verirseniz sevinirim :31:

Fiyat son canım, ortalama 20 gün ile 30 gün arasında gelir, PTT getirecek ürünü sana. Fotoğrafları aşağıya yüklüyorum. Yorumlara baktığımda alan kişiler çok memnun kalmışlar ve çok iyi olduğunu yazmışlar kalitenin. Ayrıca dikkat edersen en alttaki fotoya, kutusu belgeleri filan herşeyiyle birlikte gelecek.

Fiyat son canım, ortalama 20 gün ile 30 gün arasında gelir, PTT getirecek ürünü sana. Fotoğrafları aşağıya yüklüyorum. Yorumlara baktığımda alan kişiler çok memnun kalmışlar ve çok iyi olduğunu yazmışlar kalitenin. Ayrıca dikkat edersen en alttaki fotoya, kutusu belgeleri filan herşeyiyle birlikte gelecek.

tşk ederim alakanıza :16: renk olarak füme (gray) var mı ?
size özel msjdan telefon numaramı atacağım watsapptan haberleşelim,kullanmıyorsanız siz no bırakın ben sizi arayım detayları konuşalım olur mu ?

tarafımdan Versace 2120s gözlük Nil'e satılmıştır. Yurtdışından ürün isteyenler benimle irtibata geçebilirler.

Back