P PsikologOzge Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2011 26 0 18 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #1 bu benim göz rengim.Nasıl bir lens alsam daha orjinal durur.Önerilerinizi bekliyorum kızlar Son düzenleme: 18 Temmuz 2011
darned Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2009 4.158 2.086 18 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #2 cnm masallah benım gozlerımde bu renk mavı lens cok hos duruyor hıcte bellı olmuyor yada su yesılı
P PsikologOzge Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2011 26 0 18 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #3 gunessel .!.: cnm masallah benım gozlerımde bu renk mavı lens cok hos duruyor hıcte bellı olmuyor yada su yesılı Genişletmek için tıkla... Ama esmerim ben ya :2: Bu göz rengi ne oluyo acaba ? Açık kahverengi diyorlar ama bana göz rengim bu
gunessel .!.: cnm masallah benım gozlerımde bu renk mavı lens cok hos duruyor hıcte bellı olmuyor yada su yesılı Genişletmek için tıkla... Ama esmerim ben ya :2: Bu göz rengi ne oluyo acaba ? Açık kahverengi diyorlar ama bana göz rengim bu
C cilekligevrek Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2011 14 0 19 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #4 Göz rengin ela gibi geldi bana ama yanılıyorda olabilirim tabii tek bi fotoğrafa bakarak Bence de su yeşil güzel olabilir.
Göz rengin ela gibi geldi bana ama yanılıyorda olabilirim tabii tek bi fotoğrafa bakarak Bence de su yeşil güzel olabilir.
neyazsamkii Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2011 188 0 19 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #5 benim gözlerimde seninki gibi.Koyu yeşil kullanıyorum çok yakıştırıyorlar.Bazen lens olduğunu bile anlamıyorlar
benim gözlerimde seninki gibi.Koyu yeşil kullanıyorum çok yakıştırıyorlar.Bazen lens olduğunu bile anlamıyorlar
P PsikologOzge Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2011 26 0 19 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #6 cilekligevrek .!.: Göz rengin ela gibi geldi bana ama yanılıyorda olabilirim tabii tek bi fotoğrafa bakarak Bence de su yeşil güzel olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet 1-2 kişide ela demişti ara sırad açık kahverengi oluyo :) Evet su yeşiline baktımda gayet güzel duruyor birde esmerim tam benlik neyazsamkii .!.: benim gözlerimde seninki gibi.Koyu yeşil kullanıyorum çok yakıştırıyorlar.Bazen lens olduğunu bile anlamıyorlar Genişletmek için tıkla... Senin ten rengin açıktır canım ya.Benim tenim koyu ten.Esmerim.Koyu yeşil yerine su yeşili gibi açık renkli lensler daha çok yakışır diye düşünüyorum
cilekligevrek .!.: Göz rengin ela gibi geldi bana ama yanılıyorda olabilirim tabii tek bi fotoğrafa bakarak Bence de su yeşil güzel olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet 1-2 kişide ela demişti ara sırad açık kahverengi oluyo :) Evet su yeşiline baktımda gayet güzel duruyor birde esmerim tam benlik neyazsamkii .!.: benim gözlerimde seninki gibi.Koyu yeşil kullanıyorum çok yakıştırıyorlar.Bazen lens olduğunu bile anlamıyorlar Genişletmek için tıkla... Senin ten rengin açıktır canım ya.Benim tenim koyu ten.Esmerim.Koyu yeşil yerine su yeşili gibi açık renkli lensler daha çok yakışır diye düşünüyorum
neyazsamkii Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2011 188 0 20 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #7 evet canım ben açık tenliyim onu unutmuşum:80:
P PsikologOzge Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2011 26 0 20 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #8 neyazsamkii .!.: evet canım ben açık tenliyim onu unutmuşum:80: Genişletmek için tıkla... ben esmerim canım o yüzden açık göz rengi istiyorum
neyazsamkii .!.: evet canım ben açık tenliyim onu unutmuşum:80: Genişletmek için tıkla... ben esmerim canım o yüzden açık göz rengi istiyorum
P PsikologOzge Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2011 26 0 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #9 almaya gitcem çarşamba günü yardım
L laura1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2011 46 0 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #10 PsikologOzge .!.: almaya gitcem çarşamba günü yardım Genişletmek için tıkla... kesinlikle rainbow giallo
PsikologOzge .!.: almaya gitcem çarşamba günü yardım Genişletmek için tıkla... kesinlikle rainbow giallo
Z zlem10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2011 106 0 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi PsikologOzge #11 solotica esmeralda hoş durur diyorum ben canım..