Bu göz rengi nedir ? :)

qzeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
21
0
86
İstanbul
$DSC00152.jpg Ela mı acaba :)

orta kahve. bal rengi değil mesela. elada değil bence..

gözlerin de kirpiklerin de çok güzel. kahverengi görünüyor bu fotoğrafta ama güneşte yeşil oluyorsa eladır.

Bildiğin kahverengi gözlüsün... ışık sayesinde biraz açık gözükmüş sadece:)

Son düzenleme:
benim göz rengimden .esası ELA ,denize girince ve ağlayınca yeşil oluyor

ela değil kahverengi balım benim gözlerim ela senin göz renginden 4 ton acık diyebilirim :) ama kirpiklerin çok güzel kızlar EGER SİZİNDE KİRPİKLERİNİZ BÖYLE OLSUN İSTİYOSANIZ tatlı badem yagını her gece yatmadan önce kirpiklerinize rimel gibi sürün sabah nasılsa yüzünüzü yıkıyosunuz bunu hergün yapın gece yatmadan önce farkı görüceksiniz hem dolgun hem uzun oluyo kendimden biliyorum :) :)

Ela bu ela. Benim göz rengimde gri ama herkes mavi diyor, yeşil diyen de var :9:

ela değil kahverengi balım benim gözlerim ela senin göz renginden 4 ton acık diyebilirim :) ama kirpiklerin çok güzel kızlar EGER SİZİNDE KİRPİKLERİNİZ BÖYLE OLSUN İSTİYOSANIZ tatlı badem yagını her gece yatmadan önce kirpiklerinize rimel gibi sürün sabah nasılsa yüzünüzü yıkıyosunuz bunu hergün yapın gece yatmadan önce farkı görüceksiniz hem dolgun hem uzun oluyo kendimden biliyorum :) :)

kirpik diplerinemi yoksa kirpiklereme sürelim gerçekten işe yarıyormu:30:

kirpik diplerinemi yoksa kirpiklereme sürelim gerçekten işe yarıyormu:30:

rimel sürer gibi sürmelisin hatta kullanmadıgın rimel fırcasını ,y,ce yıka ve her gece yaga bandırarak rimel gibi sür dikkatlice valla benim dökülmüştü bi ara surdum kullandım balım cok iyi geldi dolgunlastırıyo kaslarında az ise kaslarınada gürleşmesi için kullanabilirsin :)

kahverengi gözünüz.. ancak haleniz çok belirgin..

eşimin gözleride sizin gibi onun gözlerde açık kahve ve halesi sizinkisi gibi belirgin.

Back