Bu göbek nasıl gidicek ??

cemre25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.681
18
Ben 15 yaşındayım 55 kiloyum boyumda kısa 1.52. ((hipotiroidim var)) Ben çok fazla abur cubur yiyorum.Yemeği ise normal yiyorum.Göbeğim bir felaket. Aynada bakarken utanıyorum.Benim oturduğum apartmanda spor salonu var arada bir gidiyorum.Tatile gelmeden önce ki 1-2 hafta spor yapıyorum.Başlangıç olarak birbuçuk saat tempolu yürüyodum yürüme bandında.Sonra iki saate çıkardım.Abur cuburu kestim.Ama tatile geldim düzenim değişti.Bir hafta sonra dönüyorum tatilden.Okul açılmadan kilo vermek istiyorum.Ama bisikletin bel ve basen genişlettiğini duydum.O yüzden korkuyorum,bisikleti kullanmıyorum.Yürümekle kilo veren var mı aranızda?? Önce kilo verip vücudumu sonra mı şekillendiriyim?? Plates yapmayı düşünüyodum.Annem sen önce spor salonuna git dedi.Plateste yapamam.Peki ben ne yapmalıyım???Yardımcı olursanız çok ama çok sevinicem delikafadulden

Arkadaşım başlangıçta 1.5 saatle başlanır mı naptın sen :KK70: yaşın genç tamam ama kendini o kadar zorlama yarım saatle başla sonra bunu giderek artır 1.5 saatten fazlada spor yapma koşu bandında tempolu yürü ardından 10 dk bacak karın egzersizi yap tamamdır mekik çek otur kalk flan basit şeyler yani abur cubur kesmesen bile azaltmaya bak yalnız göbeğin hemen 1 ayda eriyip gitmez kendini ona göre hazırla sabırlı ol opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim :))).. Ben önceleri alıştırarak yapmıştım.Ya mekik hakkında kararsızım.Bazı uzmanlar zararlı olduğunu söylüyo.Ama yapanlar da var onlara birşey olmuyo.Tekrar teşekkür ederim Stealthz . opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim :))).. Ben önceleri alıştırarak yapmıştım.Ya mekik hakkında kararsızım.Bazı uzmanlar zararlı olduğunu söylüyo.Ama yapanlar da var onlara birşey olmuyo.Tekrar teşekkür ederim Stealthz . opuyorumnanaktan

Doğru yapılan mekik hareketinden bu güne kadar kim sakat kalmış ya da ölüm tehlikesi geçirmiş? :eek:lmaz:
İçin rahat olsun canım. vereliniortak
Biz profesyonel sporcuların en vazgeçilmez çalışmasıdır mekik çalışması.
Birşey olacak olsa bizlere olurdu. yerimseniben
Önemli olan doğru şekilde tekniği uygulamak
buyrunnnnnnnnn

bildiğime göre yürümek sadece bacak kaslarını çalıştırır. en iyisi mekik çekmek. ben karın ve kalça egzersizleri yapıyorum. baya bi etkisi oldu

X