Bu gidişle suratıma bakılmayacak bildiklerinizi paylaşırmısınız?

gunesay

24 eylül E <3 G
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
294
2
36
arkadaşlar öncelikle çok gözenekli bir cildim var derin derin igrenç:S her gün makkaj yapmak zorunda oldugum için ee pudrada kullanıyorum gözeneklerim doluyor her akşam böle sıktıgım zamn minik minik dolanların çıktıgını görüyorum sonra kızarıyo suratım (igrencim dimii) cilt analizi de yaptırdım cildim çok hassaamış damarlar hemen deri altındaymış bi nemlendirivci bide temizleyici önerdi 80 tl alamadım tabi şimdi bildiginz hassas ciltlere nemlenditrici temizleyici varmı

gözenekleri asla elinle sıkma. daha çok cildini tahriş edersin. gün aşırı yüzüne sıcak su buhar uygula. tabii yüzünü yakmayacak şekilde olsun.hakiki zeytinyağı sür.kozmetik olarak düşünme bence ilk önce bir dermatoloji uzmanına git derim.

cildim aslında çok yaglı ama hergün sabunla yıkamaktan cildim pul pul dökülüyo özellikle burnum yıkadıgımın il 1 saati çok kuru sonra hemen yaglanıyor ama kuruluktan soyuluyor sanırım cildimin nemi kayboldu ne ile yıkıcam suratımı

soda ile yıkamayı dene bir de.

bir de her sabunu kullanma . sabunun zaten kurutma özelliği var. Dove fena değil.

canım sebamed kompact kullan bende kullanıyorum sabah aksşam siyah noktalara iyi geliyor cildinde ferahlıyor dovedan iyi birde gülsuyu kullan tonik olrak

Son düzenleme:
kesinlikle sabun kullanma ben yeni olayin yıkama jeliyle temizleme sütünü aldım cildim pul puldu şimdi çok memnunum hemde rahatlatıyor cildi iyice araştırmadan da her duyduğunu sürme yüzüne

Son düzenleme:
aradan uzun zaman geçmiş ama gunesay arkadaş şu an ne durumdasın.yaptıklarını bizimle paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…