evet canim, normal degil, bir uzman gorunmelisin .
bu yasta hayat dolu olmalisin, civil civil .
sebebinin kaynagini aslinda biliyorsundur..... fakat degistiremedigin seyleri muhakkak bir uzmana danismalisin tatlim...ben anca kafana tokadan baska bisey takma diyebilirim, cok kÖrpesin canim ya, kaptirma kendini herseye.... senin yasinda olmak isteyen okadar cok insan varki... keske kiymetini bilsen , cildirmak degil , hayati dolu dolu yasamanin cagindasin, herseyi ogrenmenin yasindasin.
tabi ben burdan asil sorununu bilmeden yaziyorum ama, eminim senin bu denli uzulmene degmeyecek seylerdir. Salla ustunden negatif dusunceleri; hicbisey benden daha onemli degil DE , VE GEC! tamami canim ...
Ben 17 yaşındayken çok durağan bir kızdım..
Çok az konuşur,çok az gülerdim..Daha o yaşlarda bulduğum en ağır kitapları okumaya heveslenirdim...Bilinmedik bilim dalları ilgimi çok çekerdi..Arkadaş çevremde durumu farketmişti,onların arasında ruh gibi dolanıyordum...
Ne onların konuştukları benim ilgimi çekiyor,ne de benim konuştuklarım onlaırn ilgisini çekebiliyordu...Siyasetten konuşmaktan çok büyük zevk alırdım..
En iyi rahatlama yöntemi YAZI YAZMAKTIR..
Sende bunu denemelisin..Kafanda oluşturduğun senoryaları kağıda dök..Sonra o senoryoları,içindekiler istediğin gibi yönlendir..Seni bu gerçekten rahatlatır..
Merhaba Alevcim. Canım içinde yaşadığın sıkıntıları biraz açabilir misin? mesela örnek veriyorum, annem babam ölürse, ben onların yokluğuna nasıl dayanırım, sevgilim beni aldatırsa, terkederse vs...gibimi? bunun yanında kalpçarpınttısı, nefes alamama, uykusuzluk, terleme gibi fizyolojik belirtilerinde varmı?
Alevcim yaşadıkların paranoya şeklinde ilerliyor. Kendi düşüncenin saçma olduğunu bile bile yok şölemi olur, bölemi olur diyerek gereksiz yere sıkıntıya giriyorsun. Biran önce doktora git ve tedavi ol, Allah korusun şizofreniye doğru yol alırsın benden demesi..
kursa falan gidebilirsin mesela tiyatro kursu resim kursu fAlan kendini başka şeylere ver başka şeylerle meşgul ol kötü şeyleri düşünmeye vaktin olmaz böylece
Alevcim yaşadıkların paranoya şeklinde ilerliyor. Kendi düşüncenin saçma olduğunu bile bile yok şölemi olur, bölemi olur diyerek gereksiz yere sıkıntıya giriyorsun. Biran önce doktora git ve tedavi ol, Allah korusun şizofreniye doğru yol alırsın benden demesi..
alev senin durumun da benimkinin bi üst kademesi gibi bişey heralde ben de çook takıntılıyım
herşeyi kafama takarım ya öyle olursa ya böyle olursa naparım der hiçbişey düşünemem
bazen arkadaşlarım yardım ediyo olumlu şeyler söyleyerek ama ben tek başıma kaldığımda yine başlıyorum