Bu gidişle kafayı yerim ben ...

alev858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
609
0
Kızlar ben çok takıntılıyım kafamda senaryolar kuruorum
ona da inanıorum ve saatlerce aglıorum hastalanıorum hastanaye kaldırılıorum o derece
daha sonra sabah oluo 2 gun geçıo
ayy ne saçmalamışım dıorum çok kötü durumdayım
bu halımden nasıl kurtulcam hep en kötüsünü duşunuorum hep
daha 17 yaşındayım daha dereleri görmeden paçayı sıvamak varya o benimkisi
ortada bşey olmuo ama ben depresyona girip hayatları bagları koparıorum
sonra noluo bakıorum boşa yapmşım ama o an kriz mi gelıo anlamırom ama beynim anlamıo bunu kafayı yicem artık sürekli kafamda kur kur tak tak yeter artık
eyvahedigeldismile

yardım edin benim gbi olanlar olmayanlar bilgisi olanlar napabılırım bu konu için pskologa gtmeyi düşünuorum.

sevgilim dio sana noldu anlamıorum paranoyak oldun dio aslında bu bırazda onun yuzunden oldu ama nse bu bende hep vardı ama aşk meşk de araya girince dozu arttı ve ben çıldrmak uzeriyim

evet canim, normal degil, bir uzman gorunmelisin .
bu yasta hayat dolu olmalisin, civil civil .
sebebinin kaynagini aslinda biliyorsundur..... fakat degistiremedigin seyleri muhakkak bir uzmana danismalisin tatlim...ben anca kafana tokadan baska bisey takma diyebilirim, cok kÖrpesin canim ya, kaptirma kendini herseye.... senin yasinda olmak isteyen okadar cok insan varki... keske kiymetini bilsen , cildirmak degil , hayati dolu dolu yasamanin cagindasin, herseyi ogrenmenin yasindasin.
tabi ben burdan asil sorununu bilmeden yaziyorum ama, eminim senin bu denli uzulmene degmeyecek seylerdir. Salla ustunden negatif dusunceleri; hicbisey benden daha onemli degil DE , VE GEC! tamami canim ...

Çok teşekkr ederim canım ablam kendi kendime dıorum evet ama yenemıorum bunu bazen azaltıorum ama başa çıkamııorm uzamana görunmem gerekıo sanırım bide bu yaşta böleysem ilerde nolucam m.edıorum bende güçlü iradeli olmak istıorum inş bunu başarırım

Ben 17 yaşındayken çok durağan bir kızdım..
Çok az konuşur,çok az gülerdim..Daha o yaşlarda bulduğum en ağır kitapları okumaya heveslenirdim...Bilinmedik bilim dalları ilgimi çok çekerdi..Arkadaş çevremde durumu farketmişti,onların arasında ruh gibi dolanıyordum...
Ne onların konuştukları benim ilgimi çekiyor,ne de benim konuştuklarım onlaırn ilgisini çekebiliyordu...Siyasetten konuşmaktan çok büyük zevk alırdım..
En iyi rahatlama yöntemi YAZI YAZMAKTIR..
Sende bunu denemelisin..Kafanda oluşturduğun senoryaları kağıda dök..Sonra o senoryoları,içindekiler istediğin gibi yönlendir..Seni bu gerçekten rahatlatır..

Çok tşk ederim tavsiyen için
bende bazaen yazıorum evet iyi oluo sonra dönüp okuorum onları diorum kendi
kendime ayy bunu yazarken ne kadr acı çekmiştim ama boşunaymş dıorum
nese artık yazıcam daha fazla bi bakmşın şair olmuşum :)
çünkü en güzel sözler acı çekeerkn yazılıo sanırım

Merhaba Alevcim. Canım içinde yaşadığın sıkıntıları biraz açabilir misin? mesela örnek veriyorum, annem babam ölürse, ben onların yokluğuna nasıl dayanırım, sevgilim beni aldatırsa, terkederse vs...gibimi? bunun yanında kalpçarpınttısı, nefes alamama, uykusuzluk, terleme gibi fizyolojik belirtilerinde varmı?

bunlar çok kçk detaylar daha beterleri var canım mesela
o kadar saçmaki birine ^A^ desem yada özellikle sevglmle ilgili bşey bunu başkamı anladı acaba senaryo kurulur kafamda hemen varya ben o A yı nnelere yönlendiririm sonra oturur aglarım krzler geçirirm sonra sabh olur gene saçmladım derim bunlar kçk şeler atıoruum sevglmden habersiz kapının önune indim eve çkıorm biri gördü ona sölicek oysa kötü bişey yapmadımki hem km görcek ama yok öle şeler kuruorm ki anlatamam tabi buda uykumu etkılıo ve o an ki kalp çarpıntılarımı anlatamam nefes alamıorum bogulucak gbi oluorum resmen saçmalıorum canım

mesela sevgılım erkeklerle hamama gidio bi gün bi yakın arkadaşı var o arkadaşının
sevgilisinin kız arkı benim sevgilim eski sevglisymöiş tabi 4 yıl falan önce ben dıorumki hadi o kızı getırırse bana inat o arkadaşı ayy ne alaka demi erkler hamamında ne işi var kızın hem sevglmde 2.5 yıldr çkıoruz ve ona sonsuz guvenım var ve çok sevdıgını blıorum ciddyzde ama bu saçmalıklarım bitmıo birazda hayatın bana oynadgı oyunlardan bu hale geldim die bılırım

kursa falan gidebilirsin mesela tiyatro kursu resim kursu fAlan kendini başka şeylere ver başka şeylerle meşgul ol kötü şeyleri düşünmeye vaktin olmaz böylece

Alevcim yaşadıkların paranoya şeklinde ilerliyor. Kendi düşüncenin saçma olduğunu bile bile yok şölemi olur, bölemi olur diyerek gereksiz yere sıkıntıya giriyorsun. Biran önce doktora git ve tedavi ol, Allah korusun şizofreniye doğru yol alırsın benden demesi..

çok saol canım bende bunun farkındayım sonum kötü daha yaşım 17 biran önce kendime gelmem lazım bu sende univ hazrlanıorum bide halim ne olcak acaba

kursa falan gidebilirsin mesela tiyatro kursu resim kursu fAlan kendini başka şeylere ver başka şeylerle meşgul ol kötü şeyleri düşünmeye vaktin olmaz böylece

Düşündüm bunu ama bu sene sınavım var ona çalşıorum başka hç bşeye vaktım kalmıo ama ders çalşmak iyi gelıo bana zamanın nasıl geçtiğini anlamıorum bile

arkadaşım böyle tıbbi olmayan tabirlerle, üstelik doğru olmayan şeylerle arkadaşımızı daha çok karamsar ve depresif hale sokuyorsun. %100 doğruluğundan emin olmadığınız konular hakkında hastalık damgası yapıştırmayalım lütfen.

Alevcim sende en kısa sürede bir uzmana danışırsan sorunlarından arınır hayat kaliteni arttırmış olursun canım. İhmal etme. Sevgiler

alev senin durumun da benimkinin bi üst kademesi gibi bişey heralde ben de çook takıntılıyım
herşeyi kafama takarım ya öyle olursa ya böyle olursa naparım der hiçbişey düşünemem
bazen arkadaşlarım yardım ediyo olumlu şeyler söyleyerek ama ben tek başıma kaldığımda yine başlıyorum

aynen canım yaa aynı durum evet tek kaçış yolum kendimle baş başa kalmamak tek düşmanım yalnızlıgım:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…