• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gıcık durumları hiç yaşamayan var mı :) ???

Herzaman başıma gelir. öylesine bakkala giderken başörtümü harika baglıyorum ama nişanlımla buluşacagım gün iğrenç oluyor uçuşuyor ön tarafı yamuk oluyor bone yamuk oluyor çok sinir oluyorum -.-

tabii ya.. onu unutmuşum. mesela deneme amaçlı takarsın eşarbı süper tutar ama gerektiği zaman 1 saat uğraşırsın asla tutmaz :53::53::53: bu durumu yaşadığım çok oluyor:27::27::27: bi yere gidince deniyormuş gibi mi yapsak acep,eşarbı uyandırmamak adına:27::27: :1::1:

Herzaman başıma gelir. öylesine bakkala giderken başörtümü harika baglıyorum ama nişanlımla buluşacagım gün iğrenç oluyor uçuşuyor ön tarafı yamuk oluyor bone yamuk oluyor çok sinir oluyorum -.-

Ah arkadaşım onu hiç sorma:(
Bu eşarplar nerden anlıyor önemli bir yere gidip gitmediğimizi:D
Geçende kuzenimin düğününe gidiyorum haliyle özeniyorum olmadı eşarp bir türlü ama düğün dönüşü arkadaşa uğradım oradan kalkarken eşarbı bir yaptım kitap gibi nasıl düzgün.
Arkadaşlarım demez mi senin eşarp yapmana özeniyoruz çok kolay yapıyorsun:)
böyle garip bu eşarplar

Ah arkadaşım onu hiç sorma:(
Bu eşarplar nerden anlıyor önemli bir yere gidip gitmediğimizi:D
Geçende kuzenimin düğününe gidiyorum haliyle özeniyorum olmadı eşarp bir türlü ama düğün dönüşü arkadaşa uğradım oradan kalkarken eşarbı bir yaptım kitap gibi nasıl düzgün.
Arkadaşlarım demez mi senin eşarp yapmana özeniyoruz çok kolay yapıyorsun:)
böyle garip bu eşarplar

bide banyo sonrası kulağa su kaçaması olayı var :9::9:... insan yan yatar,zıplar,kulağı kurcalar o su çıkmaz sonra pes etip oturursun 1 dakika sonra kendiliğinden çıkıverir:27::27::27:

Normalde ortalıkta gözünüze çarpan evrakların lazım olduğunda asla bulunmaması (en sık yaşadığım durum)
ev sevdiğiniz kitaplarınızdan bir kaçını arkadaşlarınıza verdiğiniz de geri gelmeme olasığının çok yüksek olması
normal şartlarda o kişi hakkında ahkam kesen insanların, o kişi yanında kediye dönüşmesi
anne babamızın koca kız oldun derken işlerine geldiğinde çocuk muamelesi yapması

bunlar benim en fazla yaşadığım durumlar

henüz iki gündür kullandığım farem bozulmuştu. aldığım yere götürdüm. denemek amacıyla bağladılar bilgisayara ve ne oldu bilin bakalım: fare çalıştı :53: neyse ki sonra yine teklemeye başladı ve yenisini verdiler :55:

Bir sitede, 3. katta oturuyorum. Bir keresinde aşağıya inmek için bisikletimi kaldırdım, daracık asansöre dik şekilde yerleştirmeye çalışıyorum.
Neyse güç bela girdim asansöre. Aman düşürmeyeyim dengeyi koruyayım derken kapı kapandı ve ben zemin katın düğmesine basamadan üst katlardan biri asansörü çağırdı :D
Dolayısıyla hiçbir şey yapamadım kuzu kuzu yukarıya çıktım. Kapıyı açtılar karşılarında kan ter içinde bisikletiyle boğuşan ufacık bir kadın :D
Mecburen durumu izah ettim özür diledim. Kapattılar ben de indim sıfıra :D "Bu nasıl şans" dediğim günlerden biriydi :)

Bir sitede, 3. katta oturuyorum. Bir keresinde aşağıya inmek için bisikletimi kaldırdım, daracık asansöre dik şekilde yerleştirmeye çalışıyorum.
Neyse güç bela girdim asansöre. Aman düşürmeyeyim dengeyi koruyayım derken kapı kapandı ve ben zemin katın düğmesine basamadan üst katlardan biri asansörü çağırdı :KK70:
Dolayısıyla hiçbir şey yapamadım kuzu kuzu yukarıya çıktım. Kapıyı açtılar karşılarında kan ter içinde bisikletiyle boğuşan ufacık bir kadın :KK70:
Mecburen durumu izah ettim özür diledim. Kapattılar ben de indim sıfıra :KK70: "Bu nasıl şans" dediğim günlerden biriydi :)

koptum yaa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Cok sükür hic denk gelmedim dediysem o gun sevmedigim yada o "cok sukur denk gelmedim",dedigim kisiyle muhakkak denk geliyorum.

....

Evde bisi bozulursa mutlaka bisi daha bozuluyo

.....

Bayadir tartismadik esimle cok sukur ya diye ic gecirirken o akasam muhakkak tartisma cıkıyo

.....

Kasa bosalmaz yan kasaya gecim diye siraya girince diger kasa bi anda bosaliyo ve bekledigim kasada muhtemelen 2 kisi falan kalmis oluyo cikamiyorum diger kasayi kapiyolar.

.....

Avm servisi beklerken tam bana sira gelince ayakta yolcu almiyoruz koltuklar dolu ile karsilasmam

......

Evren mutlu olmama karsı.

Back
X