Gelinlik Modelleri Bu gelinlik nasıl sizce?

spider85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
49
0
96
Arkadaşlar bu gelinliği giydim, üzerimde beğendim ama daha siparişi vermedim sizce nasıl duruyor? (Fotoğraftaki modelden vücut ölçülerimiz çok farklı değil bu arada)

önündeki işlemeler çok basit ve tek omuzun modası geçti.ben beğenmedim :)

ya almış olsaydınız güzel derdim , ama henüz almadınız sanırım :)
o yüzden daha güzellerini bulabilirsiniz diye düşünüyorum yani gelinlik güzel ama çok değil

Ben çok beğendim güller üst tarafına çok romantik bir hava vermiş, tek omuz olması modernlik katmış, eteği de sadeliğiyle göz kamaştırıyor. Bence aynen bu haliyle sipariş verebilirsin. Sen beğenmişsin zaten çok kafanı karıştırtma burada. Gelinlik çok kişisel birşeydir; biri öyle sever biri böyle.... her kafadan bir ses çıkar, kafan karışır sonra aklındakinden uzak birşey alırsın pişman olursun...

Rengi çok çiğ beyaz bence kırık beyazda daha hoş durabilir tbi tenine hangisi yakışır bilemedim

Straplez istemiyorum onun için seçenekler oldukça azalıyor, ama bu içime çok sindi yine de acele karar vermemek için düşünüyorum...

bu gelinlik için şurası yanlış diyebileceğim bir şey olmasa da daha güzellerini bulabileceğini düşünüyorum. straples istemiyorsan şu başlığa bakabilirsin:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...k-sevmeyen-sadece-miyim-koca-turkiyede-5.html

düşündüğünden çok seçenek olduğunu göreceksin. tabii hazır alayım diyorsan malesef seçeneklerin azalıyor gerçekten de.

benim tarzıma hitap eden bi model ben çok beğendimmm :128: çok hoş bi gelin olacaksınız allah bi yastıkta kocatsın

............................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…