• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinlik nasıl sizce?

_allure_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.028
6
116
İzmir

Uploaded with ImageShack.us

bende bu gelinliği beğendim arkadaşlar

gerçi daha evlenmeme daha yıllar var gelinliğe şimdiden bakayım dedim ve en çok bunu beğendim altı daha kabarık olacak yalnız sizce nasıl?

sade.... bence internetten model bakip fikir edinmek iyide
onu alip aynisini diktirmek mantiksiz
deneyip üzerinde nasil duruyor görmeden riskli

Bence cok hos bir gelinlik, cok asil, ama altini kabartma derim, ufak degisiklikler bile gelinligin havasini bozabiliyor.

sanırım evlenene kadar modellerde fıkrın de degısecek ve gıttıgın aklında olanı almadan baska bır gelınlıkle doneceksın.bunu evlenen cok arkadasımdan duydum:)

Bu haliyle çok güzel.
Kabarık gelinlik olacaksa o modellere bakmak daha iyi.
Zaten daha çok zaman olduğuna göre daha çok fikir değiştirirsin.

Aslında sade ama şık.
Tercih meselesi tabi.
Altı kabarık olursa, modelde bayağı değişir gibime geliyor.
Altı kabarık olunca , üst daha da sade kalır gibi sanki.

kızlar çok saolun
ben kesinlikle sade bi gelinlik istiyorum, bence gelin biraz asil durmalı
fazla parıltı, incik boncuk bana göre değil
sade bi gelinlik olarak çok hoşuma gitti bu model büyük bi ihtimalde bunu biraz modifiye edicez
herkese çok teşekkür ederim:)

ben de sade gelinlikleri severim. senin seçtiğin de güzel. ama belki geçenlerde gördüğüm ve çok beğendiğim şu geline de bir göz atmak istersin. bir model kendisi. sade bir model ama kuyruğu ve duvağıyla bir o kadar da gösterişli...

Coco-Rocha-Wedding-Dress.jpg
tumblrlbh5lh2nxp1qci0tz.jpg

coco_rocha_4_blogLarge.jpg

coco_rocha_6_blogLarge.jpg

teşekkür ederim minenes:) çoook uzun zaman sonra gördüm cevabını, bana önerdiğin gelinlik gerçekten çok asil görünüyor ammmaaaaa gelelimki benim vucuda pek olmaz:9::9:

beli 66cm ama kalcaları 100 cm biri olaraktan sanırım bu model bende komik durur:)

şu aralar pronovias minervaya fena takmış durumdayım:) çocukluğumdan beri gelinlik bakarım kendime minerva fikri hiç değişmeyecek gibi bulabilirsem benim gelinliğim minerva olacak:46::26:

Son düzenleme:
vakko weddinge gittim geçen aylarda, hatırladığım kadarıyla minerva yok, zaten yeni serilerde de yok. malesef :(

Back