Gelinlik Modelleri bu gelinlik modelleri nasıl ?

evet bende böyle düşünüyorum çünkü bu benim en özel günüm olacak sonuçta herkesi tek tek memnun etmeye kalkasrsak işimiz var
işte bende böyle hareketli bir model hoş olabilir dedim.. belki denemek lazım düz nasıl durur dantelli fırfırlı nasıl olur görmek lazım :)

hepsi cok güzel tatlım..ama 4lü gruptan 3.olan en güzeli bana göre...hem sade hem cok şık ve zarif...

Öncelikle hayırlı olsun canım,

Eki Görüntüle 380507

benim gelinliğim de bunun aynısı... eteği daha kabarık prenses etek, üst kısmına ise biraz inci ve kesme boncuklar serpiştirttirdim. çok masum sade zarif göz yormayan bir model oldu...

Canım en güzeli , alttaki dörtlüden en sağdaki. Çok kibar bir gelinlik

hepinize hayırlı olsun kızlar, benim gelinliğim de bu modele benziyor. Üstü fransız danteli, eteği prenses model ve düz tül... bence dantel ve tül bir arada şık ve asil duruyor.

gelinlikte kullanılan taşlar da çok önemli kızlar, eğer kaliteli kararmayan gri olmayan taş kullanılırsa, taş işlemeli gelinliklerde hoş oluyo....
ama tabi dantel bambaşka. . .
verdiği hava, masumiyet, sadelik....

peki dantelli modellerin fiyatları nasıl kızlar çok pahalı diye duymuştum da? yanlış mı duydum acaba

canım bende son 4 gelinliği beğendim bence etekleri fırfırlı gelinlikler çok hafif duruyorlar
keşke kendinin boydan bir resimini koysaydın o zaman arkadaşlar sana daha kolay fikir verebilirlerdi diye düşünüyorum
inş istediği gibi bir gelinlik bulursun

peki dantelli modellerin fiyatları nasıl kızlar çok pahalı diye duymuştum da? yanlış mı duydum acaba

Öyle bir soru sormussunuz ki dantelin kalitesine göre değişir. Gerçek dantel tipinde olacaksa min 1500-2000, gerçek Fransız üretimi dantel olacaksa min 2500-3000den başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…