çok güzel ve zarif bir gelinlik
Çok zarif çok beğendim:) ensede topuz çok güzel olur bu modele sırtı aynı şekilde kalsın,son dediğine yürekten katılıyorum sunshe :))duvağı ve sırt kısmı hakkında da yorum yapabilirsiniz?saç modeli ensede topuz düşünüyorum*çoook zormuş ya gelinlik modeline karar verebilenler,onu giyenler ne yüce insanlarmış meğer
fiyat konusunda diğer gelinlikçiler gibi küçük indirimler yapılıp yapılmadığını merak ediyorum..yoksa hazır gelinlik olduğundan fiyat sabit mi?kızlar nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben henna da çalısıyorum yArdımcı olabılırım sorunuz olursa..
canım daha yakıdan görmedim,ama ben en çok o kısmı beğenmiştim.eğer üstümde farklı durursa bende değişim yaparımteşekkürler yorumların için tatlım
kızlar ben de bu gelinliği gazete reklamında görüp çok beğenmiştim. mağazaya gidip denedim ama üzerimde tahmin ettiğim gibi durmadıben gelinlikte gri taşı sevmediğimden taşları hoşuma gitmedi. ağır ve kaliteli durmadı gibi geldi bana.. sizi caydırmış gibi olmak istemem umarım sizin üzerinizde istediğiniz ve tahmin ettiğiniz gibi durur
sağol canım çok baktım...pronovias'ı bende beğeniyorum.ama gelinliğe çook yüksek bir fiyat vermeyi saçma buluyorum.Wedding gowns and evening dresses
daha önce baktınmı bilmiyorum ama ben bu markanın gelinliklerini çok beğeniyorum.hala kararsızsan bakmalısın buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?