Gelinlik Modelleri bu gelinlik için yorumlarınız

duvağı ve sırt kısmı hakkında da yorum yapabilirsiniz?saç modeli ensede topuz düşünüyorum*çoook zormuş ya gelinlik modeline karar verebilenler,onu giyenler ne yüce insanlarmış meğer

duvağı ve sırt kısmı hakkında da yorum yapabilirsiniz?saç modeli ensede topuz düşünüyorum*çoook zormuş ya gelinlik modeline karar verebilenler,onu giyenler ne yüce insanlarmış meğer
Çok zarif çok beğendim:) ensede topuz çok güzel olur bu modele sırtı aynı şekilde kalsın,son dediğine yürekten katılıyorum sunshe :))

kızlar nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben henna da çalısıyorum yArdımcı olabılırım sorunuz olursa..

Yok canım maalesef yakından bende göremedim. Ama güzel olduğuna inanıyorum sonuçta Henna kalitesiz iş yapmaz gibi. :)

kızlar nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben henna da çalısıyorum yArdımcı olabılırım sorunuz olursa..
fiyat konusunda diğer gelinlikçiler gibi küçük indirimler yapılıp yapılmadığını merak ediyorum..yoksa hazır gelinlik olduğundan fiyat sabit mi?

canım daha yakıdan görmedim,ama ben en çok o kısmı beğenmiştim.eğer üstümde farklı durursa bende değişim yaparımteşekkürler yorumların için tatlım

kızlar ben de bu gelinliği gazete reklamında görüp çok beğenmiştim. mağazaya gidip denedim ama üzerimde tahmin ettiğim gibi durmadı ben gelinlikte gri taşı sevmediğimden taşları hoşuma gitmedi. ağır ve kaliteli durmadı gibi geldi bana.. sizi caydırmış gibi olmak istemem umarım sizin üzerinizde istediğiniz ve tahmin ettiğiniz gibi durur

ben bu modeli çok beğendim ama katalogda görüp beğendiğim çoğu şey de bende aynı sorunu yaşıyorum canım...önümüzdeki hafta gidip deneyeceğim...inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz...

Miss Defne'nin kataloğunda görmüştüm sanki bu modeli. şık ve sade... Sadelik her zaman güzelliktir, güzellik gelindir...

Son düzenleme:
bence daha şık gelinlik modellerini tercih edebilirsin çünkü güzel bi fiziğe sahipsin biraz daha araştır derim ben

Çok şık ve zarif bir gelinlik ensede topuz ile çok hoş duracağını düşünüyorum mutluluklar şimdiden .

Starablez bende sevmiyorum bu gelinliğin üstü de çok hoş duruyor .

kızlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlar için.bugün gelinliği denedim henna'da... aslında güzel durdu ama yine de kararsız kaldım...düğünüm havuz başı uygun gelilik önerilerine açığım...çok kabarık olmayan sade dantel detaylı bişey istiyorum.bugün gezerken çoğu gelinlikçi gelinde pırıltı gösteriş iyidir falan dedi...bir de sizce diktirmek mi hazır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…