Eki Görüntüle 362057
kızlar bu gelinlik için yorumlarınız neler?boyum 1.70 53 kg yım.ben dantel detayını beğendim zarif duruyor.çok taşlı ve straples gelinlikleri beğenmiyorum..lütfen yorumlarınıza çok ihtiyacım var..
bende gögüs kısmını ve duvağına tav oldum canım:) ve sadeleğini..taştan ve fazla gösterişten kaçıyorum.beğenmene sevindim.kuyruk biraz kısa ama daha rahat hareket ederimbende her daim sadeligi severim.. ne kadar sade o kadar asil ve zariftir.. gelinligin gogus kismina bayildim.. keske kuyrugu uzun olsaymis biraz daha..
süpermiş gerçekten çok beğendim.sanada inşalllah çok yakışacak.çok mutlu ol cnm
çok güzeellllçok beğendim
çok sağol canım..Eki Görüntüle 362058 sırt kısmıda böyle...
canım daha yakıdan görmedim,ama ben en çok o kısmı beğenmiştim.eğer üstümde farklı durursa bende değişim yaparımGelinliği beğendim fakat sanki kollarındaki danteller bir garip durmuş, küçük gelmiş, sonradan konmuş, sanki o gelinliğe ait değilmiş gibi duruyo. Bana göre tabi :) Sen beğendiysen hayırlı olsun diyim :) Çok mutlu ol inşallah...
evet tatlım ya aynı gelinliği beğenmişiz ben daha yakından görmedim nette aysira gibi hazır gelinlikçilere bakarken buldum.fazla zamanım yok ve modele bayıldımsen yakından görüp giydin mi ben daha önümüzdeki hafta bakıcam?yakındanda şıktır umarımİnanmıyorum benimde düşündüğüm gelinliğin ta kendisi :)Benim nişanlım duvağını beğenmemişti. Gelinlik harika. fiyatı da 1.800 olmalı.Henna değil mi?
çok beğendim canım gerçekten çok zarif ve şık..eminim çok güzel olacaksın..
çok guzel bı gelınlık keşke bende boyle bır gelınlık gıyseymıişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?