• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinlik için yorumlarınız

sunshe

seninle yeni bir dünya...
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
98
0
46
İstanbul
$430756_235251283227842_100002289156390_488951_661175363_n.jpg
kızlar bu gelinlik için yorumlarınız neler?boyum 1.70 53 kg yım.ben dantel detayını beğendim zarif duruyor.çok taşlı ve straples gelinlikleri beğenmiyorum..lütfen yorumlarınıza çok ihtiyacım var..

bende her daim sadeligi severim.. ne kadar sade o kadar asil ve zariftir.. gelinligin gogus kismina bayildim.. keske kuyrugu uzun olsaymis biraz daha..

bende her daim sadeligi severim.. ne kadar sade o kadar asil ve zariftir.. gelinligin gogus kismina bayildim.. keske kuyrugu uzun olsaymis biraz daha..
bende gögüs kısmını ve duvağına tav oldum canım:) ve sadeleğini..taştan ve fazla gösterişten kaçıyorum.beğenmene sevindim.kuyruk biraz kısa ama daha rahat hareket ederim

kızlar bu gelinliğe boynuma takı takmayacağım?saç da topuz düşünüyorum enseme yakın bir model...gerçekçi tüm yorumlara açığım:1:

İnanmıyorum benimde düşündüğüm gelinliğin ta kendisi :)Benim nişanlım duvağını beğenmemişti. Gelinlik harika. fiyatı da 1.800 olmalı.Henna değil mi?

Gelinliği beğendim fakat sanki kollarındaki danteller bir garip durmuş, küçük gelmiş, sonradan konmuş, sanki o gelinliğe ait değilmiş gibi duruyo. Bana göre tabi :) Sen beğendiysen hayırlı olsun diyim :) Çok mutlu ol inşallah...

çok beğendim canım gerçekten çok zarif ve şık..eminim çok güzel olacaksın..

evet tatlım ya aynı gelinliği beğenmişiz :1:ben daha yakından görmedim nette aysira gibi hazır gelinlikçilere bakarken buldum.fazla zamanım yok ve modele bayıldım:1:sen yakından görüp giydin mi ben daha önümüzdeki hafta bakıcam?yakındanda şıktır umarım

Gelinliği beğendim fakat sanki kollarındaki danteller bir garip durmuş, küçük gelmiş, sonradan konmuş, sanki o gelinliğe ait değilmiş gibi duruyo. Bana göre tabi :) Sen beğendiysen hayırlı olsun diyim :) Çok mutlu ol inşallah...
canım daha yakıdan görmedim,ama ben en çok o kısmı beğenmiştim.eğer üstümde farklı durursa bende değişim yaparım:1:teşekkürler yorumların için tatlım

İnanmıyorum benimde düşündüğüm gelinliğin ta kendisi :)Benim nişanlım duvağını beğenmemişti. Gelinlik harika. fiyatı da 1.800 olmalı.Henna değil mi?
evet tatlım ya aynı gelinliği beğenmişiz ben daha yakından görmedim nette aysira gibi hazır gelinlikçilere bakarken buldum.fazla zamanım yok ve modele bayıldımsen yakından görüp giydin mi ben daha önümüzdeki hafta bakıcam?yakındanda şıktır umarım

Back