Gelinlik Modelleri bu gelinliğin altına nasıl bir ayakkabı?

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
683
42
sizce nasıl bir ayakkabı olmalı kızlar ve ne renk fikirlerinizi bekliyorum..

merhaba
kuzenim aynen böyle bir gelinlik giydi altına 2 tane ayakkabı aldı
biri pudra rengi rugan önü açık bir ayakkabıydı
diğeri de gelinlikle aynı renk platform topuklu ayakkabıydı yukarısında kenarında kendinden çiçeği vardı
eşinle boy farkın nasıl bilemem ona göre topuk seçebilirsin ama pudra toz pembe falan hoş olabilir

model olarak bu şekilde olacak çünkü ben normalde hiç topuklu giymem 5. dakikada ayağım ağrır:) ama platformlarda bu model arkası açık o kadar rahat ki ne ayağım ağrıyor ne de başka bişey.. o yüzden kesin kararım bu model olacak ama hangi renk?

Hımmmm :107: model olarak bu tarz ayakkabı olucak diyosanız gelinlik kemik rengi olucak sanırım ayakkabıda kemik rengi olabilir :114:

ne biliyim hep renkli ayakkabılar giyiyorlar kırmızı pembe mor falan özendim bende..belki pudra rengi olabilir çiçekte öyle olursa aynı renk

Evett hatta mor giyen bilem varr bence pek bir alakasız duruyo öyle gelinlik zarafeti simgeler herzaman ben tabiki beyazdan yanayım gelin buketinin beyaz çiçeklerden olmasından yanayım renkli olucak diyosanız illaki aslında pudra pembesi hoş olabilir çiçek buketinide açık pembe çiçeklerle yaptırırsanız hoş uyumlu olur ama kırmızı mor yada mavii bence gelinlikteki zarifliği öldürüyor o renkler :107:

​Model ve renk olarak çok güzel ama o altın sarıları abartı olur sanki bir abiye kıyafetle daha uyumlu olur ama bir gelinliğin altına olmaz bence. Birazdaha sade bir model mesela bunun gibi olabilir bence :112:
Eki Görüntüle 688374

çok güzelmiş ayakkabı:) ama ben dayanamadım ve verdim siparişi..eğer olmazsa da kalsın önemli değil giyerim çünkü çok beğendim:)

:)) İyi bakalım dediğin gibi giyilemiyecek bir ayakkabı değil denersin gelinliğin altında içine sinerse giyersin diğer özel günlerde de kullanabileceğin bir model çünkü hayırlısı olsun güle güle mutlulukla giy inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…