Gelinlik Modelleri Bu gelınlığı tesettürlü diktiriyorum ..

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
Kızlar buda benım gelınlığım model bu ama uzun ispanyol kol ve hakım yaka olacak gögüs kısmındakı fırfırlardan yakasındada olacak Arkası da kuyruklu baya :33:

bu arada resimlerın bu sekılde kotu durduğunun farkındayım amaa kollarım açıktıı :52: :52: :52:

Son düzenleme:
cnm daha yaptırmadıysan yaptırma derim ben,tamam fıfırlar iyi hoş da o arkadaki buruşuk kumaş parçaları çok kötü durmuş,danki t-boxtan bluz almışsın da dolamışsın gibi:26: bence fırfır seviorsan ki sanıyorum seviosun her tarını fırfırlı yaptır,o kumaştan koydurmaa

Gelinliğin üst kısmı fırfırlar olmasa çok daha şık.Ayrıca eteğin arka ve öne uzanan bel kısmında ki kumaşı hiç hoş durmamış.Kağıt gibi. :26: Sizin içinize sinmesi önemli gerçi ama henüz tam karar değilse biraz daha bakının bence.​

ben de sadece beden kısmını beğendim... bir de dik yakaya ispanyol kol pek olmuyor ki bu gelinlikte çoook fazla ayrıntı var bu olacaksa en azından kolları ispanyol değil düz olmalı...bence tabi

kızlarr gelınlık dıkılıyo cuma günü provaya gidecem eteği falan btmış olacak... o kumaş baştan benı de düşündürdü farklı bir kumaş koydurmayı düşündüm..ordakı kadın farklı kumaşta gelınlığın bu kadar kabarık durmayacağını söyledi... eteği dümdüz fırfırda sevmıyorum...

bılmıyorum bakalım üzerini merak edıyorum nasıl olacak

tesettür gelinlikte zaten her yanımız kumaşla kaplı, bir de kolları ispanyol tutmayı önermiyorum ben de. hem zaten demode oldu ispanyol kol artık. onun yerine bilekleri düğmeli dar bir kol daha güzel olur.

bence bu üstteki buruşuk kumaşı kullanmayın, malesef buruşturulmuş kağıt gibi duruyor gerçekten de. farklı olabilir ama daha güzel bir gelinliğiniz olabilir. hani en azından aynı toplama işini düz şifon, organze gibi bir kumaşla uygulatın...

canım kusura bakma moralini bozmak istemem ama...mademki diktireceksin birkaç değişiklik yaptır derim...üstü çok güzel fakat eteğinde arka kıssım kumaşı hiç hoş değil..buruşuk elbiseler gibi daha hoş birşey olabilir...ve üstü gibi taşlı şekilde süslenebilir....ama gelinler her haliyle güzeldir...

Son düzenleme:
Back