• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinliği almalımıyım??nasıl olmuş?

ekocin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
136
0
96
Bursa
kızlar denediğim gelinlik nasıl??internetten çok beğenmiştim bide üzerimde göreyim dedim.almalımıyım?

Eklentiler

• $CIMG2287.jpg
    $CIMG2287.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 174
çok hoş bir gelinlik özelliklede göğüs kısmı ve duvağı bence eğer içine sindi ise al ..hihoyyyt

canım gelinliğin çok şık... sade ama ağır bi görüntüsü var mavrulamın dediği gibi duvakta çok hoş hatta biraz daha uzun yaptırabilirsin o da hoş olur.
şimdiden mutluluklar dilerim cnm hayırlı olsun..

oooowww süperrrr.....
kesinlikle al derim, drapeler çok düzgün, göğüs kısmındaki şerit çok iyi, etek hoşş...
en iyisi kocaman çiçek oturtmamışlargamyoncuiremsu

banane banane banane beni al beni al onu almakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence ççok güzel. al derim al al al al
kaç kuruşmuş bu gelinlik şekerim

beğenmenize sevindim kızlar..ben de giyince içim çok ısındı.o gün doğumgünümdü ve bu gelinlikle evlenmeyi diledim :)inş bnm olur:)resimde çok beyaz ve parlak görünüyo aslında krem rengi.alt kısımda dantel var çok net görünmemiş.duvağa aşık oldum zaten kenarları dantel ve işleme ve o kadar ağır kii nasıl taşırım bilmiyorum:))bu arada fiyatı 2465tl ama peşin 2000 e vericekler..

merhaba bu modeli biliyorum.. aysirada denedin değil mi? broşürlerinde de vardı bunun fotoğrafı. bence mükemmel. :)

çok güzel kesin al,ama bel kısmı azıcık daha daraltılabilir belin daha incedir sanırım

attachment.php

cnm bu gelinliğin orjinal resmi var bende çok hoşuma gitmişti..
Gerçekten çok güzel bir gelinlik duvağıda çok hoş ben al derimm a.s.:nazar:

Back