Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bu Gelinliğe Uygun Gelin Başı?

sanırım anladım ben seni mesela bu bayanın duvağı gibi sanırım senin ve onunda saçı açık bence duvağı tepeden yaptır canım...alt kısımdan yaptırırsan rahat edemezsin diye düşünüyorum ve şöyle birşey var saçın toplu olsaydı yani topuz düşünseydin duvağı alttan taktır derdim fakat senin saçın açık model olacağı için tepeden duvak taktırmam daha modern durur...kuaförün sana gerekli bilgiyi veriri canım zaten sıkma kendini...

canım kuaföre gelin başı diyerek gitmeyeceğim. arkadaşım evleniyor diyeceğim :1shok: bu yüzden duvağı evde takacağız. şimdi benim duvak şunun aynısı. boyu falan herşeyi aynı.

canım kuaföre gelin başı diyerek gitmeyeceğim. arkadaşım evleniyor diyeceğim :1shok: bu yüzden duvağı evde takacağız. şimdi benim duvak şunun aynısı. boyu falan herşeyi aynı.

cnm pek bilgim yok ama.
bu resimdeki saç modelinin altından bu duvağı takabilirsin
tel tokalarla tuttur saçın ne renkse sarı ise sarı tel toka al.
buklelerin altına gelirse eğer gözükmez diye düşünüyrm.
eli maharetli biri dikkatlice takar

bu şekilde takmak istemiyorum canım. alttaki gibi istiyorum. bir taraf kalçaya kadar bir taraf uzun. yüzüm kapansın diye ama işte nasıl takabiliriz açık modellerde. bir saç modeli daha ekliyeyim.

bu saçın neresinden takabiliriz bilmiyorumkismile

bu arada çok sağol canım yaa opuyorumnanaktan senden başka ilgilenen yok :umursamaz:

çok sağol tatlım deneyeceğiz bir şeyler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…