Gelinlik Modelleri Bu gelinliğe bu aralar takmış durumdayım..

Gelinliğinin modelide ayrıca çooook hoş bence.. ama tesettürlüsünü yaptırıcam demişsin o nasıl durdu ki ?? Görmediğim için yorum yapamıcam..

evet canım o tembelliğinden yapmıyo galiba ama yinede gelinlikçim iyi Gelinliğimi beğenmene sevindim tesettürlüsünü denemedim ama bolero olmucağı için zarif durur umarım. İşte benim gelinliğim isimli bir topik açmıştım zaten, provalarımıda koycam gittiğimde

Tamam hayatım o zaman daha iyi değerlendirme yaparızzz

Tamam hayatım o zaman daha iyi değerlendirme yaparızzz

bence kız cocukları hos olabilir kuyruga daha cok ılgı ceker öbur turlu mıllet arkandan doluscak o kalabalıkta kuyruk zor gorunur gıbı.

bence kız cocukları hos olabilir kuyruga daha cok ılgı ceker öbur turlu mıllet arkandan doluscak o kalabalıkta kuyruk zor gorunur gıbı.

Bende kız çocuklarını hem değişiklik olsun diye istiyorum hemde rahat yürüyebilmek için zaten çok fazla havaya kaldırmıcaklar sadece uçlarından tutucaklar.. Bana da hoş olur gibi geliyor..

Düğün düşünüyorsan kuyruğu problem olur gibime geldi benim..Ama sadece nikah düşünüyorsan gayet gösterişli.

merhaba, kuyruk içine nasıl toplanıyor acaba ben anlayamadım hiç resmi var gelinliğinizin?

merhaba, kuyruk içine nasıl toplanıyor acaba ben anlayamadım hiç resmi var gelinliğinizin?

Kuyruk toplama kuyruğun doğru yerlerine bir veya birkaç noktada agraf (kopça) takarak, kuyruğu istenildiği vakit bunlara asarak yok etmeye denir. İngilizcede train bustle diye geçiyor, birçok farklı yöntem uygulanabilir. Bizim gelinlikçilerin pek çoğu bilmez. Mesela en genel uygulamasını bunlarda yapmıştım:

8 yıl oldu evleneli coluga cocuga karistim böyle bir mesaj yazdigimi bile unutmusum

Toplayabilecegini söylemişti ama yapmadığı için bilemiyorum sadece bi halka yaptı en uç alt kısmına koluna takarsın demişti onu da hiç kullanmamistim sanirim.

Ay fikirler nasıl değişiyor milletin uzaktan oynaması nasıl hoşuma gitmiş ayıp etmişim böyle dusunerek

bu çok açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim:) Yukardan toplanıyor hem de gelinlik hala çok güzel duruyor. siz gelinlikçi misiniz hangi şehirdesiniz?

mesajınızın 8 yıllık olduğunuu farketmemişim:)

Ben az bir kuyruğu vardı gelinliğimin ama duvağım uzundu rahat edemiyorsun basan başına bide ormanda dolananlar topluyacam diye bacaklarını acıyor. Yok arkadan bir anda çekiyor sen arkaya gidiyorsun çok kullanışlı değildi düşün bu kuyruğun azı bide çoğunu düşün

ormanda dolananlar falan ne yazdığınızdan hiçbişey anlamadım :)

36 beden vakko modeli balık gelinliğimi almak isteyenler özelden iletişime geçebilir. Dünyanın en güzel gelinliği bence :)) valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…