Tamam canım bakıcam şimdi.. Bu arada bence o kadın işine gelmediği için güzel olmaz vs demiştir.. Bazen kuaförlerde yapar onu gıcık olurumsanane ben istiyorsam yap ne konuşuyosun dimi ama ??? Rahat edemezsin vs. dese anlıcam.. tuhaff
Gelinliğinin modelide ayrıca çooook hoş bence.. ama tesettürlüsünü yaptırıcam demişsin o nasıl durdu ki ?? Görmediğim için yorum yapamıcam..
evet canım o tembelliğinden yapmıyo galiba ama yinede gelinlikçim iyiGelinliğimi beğenmene sevindim tesettürlüsünü denemedim ama bolero olmucağı için zarif durur umarım. İşte benim gelinliğim isimli bir topik açmıştım zaten, provalarımıda koycam gittiğimde
evet canım o tembelliğinden yapmıyo galiba ama yinede gelinlikçim iyiGelinliğimi beğenmene sevindim tesettürlüsünü denemedim ama bolero olmucağı için zarif durur umarım. İşte benim gelinliğim isimli bir topik açmıştım zaten, provalarımıda koycam gittiğimde
bence kız cocukları hos olabilir kuyruga daha cok ılgı ceker öbur turlu mıllet arkandan doluscak o kalabalıkta kuyruk zor gorunur gıbı.
naçizane fikrimi söylemek istedim benim gelinliğimin de kuyruğu uzundu senin düşündüğün gibi toplatma fikrim vardı sonra gelinlikçimle konuştuk kadın kendi kızınınkini bile toplamamış bırak savurarak kullan bir kere giyeceksin tadını çıkar dedi içten bilezik gibi bir şey yaptı çok gerekli durumlarda takmam için (halay gibi mesela:) toplayınca da alttan katkat danteller görünüyordu iyi ki toplatmamışım dedim sonra hiç kafayı takmadan kullandım kuyruğumu da hatta iyi bile oldu oynarken millet gelinin eteğine basmayalım diye uzaktan uzaktan oynadı gelinliğimin modelini de böylece hep sergiledim tabi benim düğünümdeki kalabalık normaldi senin düğün kalabalık olursa onu bilemem
merhaba, kuyruk içine nasıl toplanıyor acaba ben anlayamadım hiç resmi var gelinliğinizin?
8 yıl oldu evleneli coluga cocuga karistim böyle bir mesaj yazdigimi bile unutmusummerhaba, kuyruk içine nasıl toplanıyor acaba ben anlayamadım hiç resmi var gelinliğinizin?
Kuyruk toplama kuyruğun doğru yerlerine bir veya birkaç noktada agraf (kopça) takarak, kuyruğu istenildiği vakit bunlara asarak yok etmeye denir. İngilizcede train bustle diye geçiyor, birçok farklı yöntem uygulanabilir. Bizim gelinlikçilerin pek çoğu bilmez. Mesela en genel uygulamasını bunlarda yapmıştım:
8 yıl oldu evleneli coluga cocuga karistim böyle bir mesaj yazdigimi bile unutmusum
Toplayabilecegini söylemişti ama yapmadığı için bilemiyorum sadece bi halka yaptı en uç alt kısmına koluna takarsın demişti onu da hiç kullanmamistim sanirim.
Ay fikirler nasıl değişiyor milletin uzaktan oynaması nasıl hoşuma gitmiş ayıp etmişim böyle dusunerek
Ben az bir kuyruğu vardı gelinliğimin ama duvağım uzundu rahat edemiyorsun basan başına bide ormanda dolananlar topluyacam diye bacaklarını acıyor. Yok arkadan bir anda çekiyor sen arkaya gidiyorsun çok kullanışlı değildi düşün bu kuyruğun azı bide çoğunu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?