bence harika bir gelinlik ama kuyruğu cok mu uzun ne?? Ama ust kısmı muhteşem ve duvağı cidden zevkli bir seçim.
harbi çok hoşmuş..bayıldım..yalnız dikkat et yaz düğünü olsun yoksa o kuyruk batar..yazın bile dış mekandaysa batıyo yani[/QUOT
Evet birde dış mekan çekimi istiyorum herhalde kuyruk simsiyah gireriz salonaBirde ne düşündüm biliyormusunuz kızlar bakalım siz ne diceksiniz.. 10 yaşlarında 2-3 tane kız çocuğuna beyaz bir elbise ve beyaz taç alıyım diyorum onları o şekil giydirip salona girerken onlarda gelinliğin kuyruğunu tutarak girsinler nedime olarak.. acaba nasıl olur ki :44: Hem gelinliğin kuyruguda musait bu duruma sanki
evet rahatlık açısından çok zor ama bazı gelinlikler sonradan eklemeli kuyruklu oluyor bu şekildedir belki bu gelinlik yada yapılabilir.. ben nikahımıda düğün salonunda istiyorum nikah olana kadar ilk çıkış vs kuyrukla birlikte olur daha sonra çıkarım gelin odasına çıkarırım kuyrugu bu şekildede olabilir...
Süper fikir bak benimde aklima sokdun simdi gibi :))))) Hem nikahda bi degisik görünürsün hem nikahdan sonra harika olur bence :)
çok güzelmiş ama duvağını bozma uzun çok güzel duruyorrrrr canmmmmmm
Gelinlik çok şık gerçekten, zaten hiç bir gelinliğin kötü duracağını düşünmüyorum. Ama aşırı sade geldi gözüme sanki bir şeyler eksikmiş gibi. Buna biraz daha gösterişli bir taç daha şık olur gibi.
bir de eteklerinde ki inen dantel parçalarını beğenmedim ama onun haricinde kuyruğunu, kabarıklığının fazla olmamasını beğendim.
İnternetden beğendin canım sanırım modeli, bende interneti gitmeden önce talan etmiştim binlerce modele baktım neredeyse ama inan internetdeki modeller ile dışarıya çıkıp baktığında çok daha farklı güzel değişik gelinlikler olabiliyor o yüzden sadece net.den bakmak ile sınırlı kalma derim.
:)) aynen farklı bir görüntü olur hem bu gelinliğin içinde tarlatan yok kuyruklu olduğu için gerek duymamışlar sanırım.. nikahtan sonra kuyrugu çıkarıp tarlatanda giydinmi içine kabarık kabarık.. hatta duvağınıda değiştireceksin bu duvak kısa ya, nikahtan sonrada uzun takıcaksın nasılsa kuyruk çıkmış olacak, yada büyük kokoş bir saç aksesuarı takıcaksın.. hakikaten nikahta farklı nikahtan sonra farklı bir gelinlik giymiş gibi olur süper olur :))
Off süper hayaller ettirdin bana :))))) Sus kizzz simdi benimkinin basinin etini yemeye baslarim yoksaDaha dügünümüzee 2-3 küsür yil var ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?