Uyumuyor mu yoksa uyuyup sık uyanıyor mu...çünkü ikincisi biz annelerin ortak sorunuNereye aciyim bilemedim..uykusuzluktam geberiyorum.9aylik kizim var..uyumuyor ya meme ya sanllama ayakata hep bisey istiyor.anneme gittigimde gik cikaadan yanimda uyuyor.evimizdeyse 10dk. Abartmiyorum..esimle yildik artik.10dk bi ihliuo ya pispis ya emzirme dongu devamannemde uyuyor ama bikac sefersir denedim..anlamadogim orda nwden uyuyor yada bozim evimizde ekaik olan ne uyumamasi ic8n?nolur care olsun artik su an ayagimda.artik bitigim.yemek yememesini hic demiyorum.bu aya geldik hala anne autu.hic bisey koymuyor agzina.ozele bebek tarifleri yapiyorum.yokkk...bide buyuk oglum var.cok yoruldum ben..napihim nolur fkkir verin..uykusuzluk berbat bisey
.hasretim 1saat uykuyaaaa
Evinizin enerjisi onu rahatsız ediyordur. Sıcaklık bile fark eder çocuklarda. Bu sirkeli suyla temizlik yap odan daginiksa toplayın , açık renkler kullan klima varsa aç. Annenle kendi evini kıyasla bakalım.Nereye aciyim bilemedim..uykusuzluktam geberiyorum.9aylik kizim var..uyumuyor ya meme ya sanllama ayakata hep bisey istiyor.anneme gittigimde gik cikaadan yanimda uyuyor.evimizdeyse 10dk. Abartmiyorum..esimle yildik artik.10dk bi ihliuo ya pispis ya emzirme dongu devamannemde uyuyor ama bikac sefersir denedim..anlamadogim orda nwden uyuyor yada bozim evimizde ekaik olan ne uyumamasi ic8n?nolur care olsun artik su an ayagimda.artik bitigim.yemek yememesini hic demiyorum.bu aya geldik hala anne autu.hic bisey koymuyor agzina.ozele bebek tarifleri yapiyorum.yokkk...bide buyuk oglum var.cok yoruldum ben..napihim nolur fkkir verin..uykusuzluk berbat bisey
Bebek hep evinde uyusun. Annenizde gece uykusu uyumasın.Nereye aciyim bilemedim..uykusuzluktam geberiyorum.9aylik kizim var..uyumuyor ya meme ya sanllama ayakata hep bisey istiyor.anneme gittigimde gik cikaadan yanimda uyuyor.evimizdeyse 10dk. Abartmiyorum..esimle yildik artik.10dk bi ihliuo ya pispis ya emzirme dongu devamannemde uyuyor ama bikac sefersir denedim..anlamadogim orda nwden uyuyor yada bozim evimizde ekaik olan ne uyumamasi ic8n?nolur care olsun artik su an ayagimda.artik bitigim.yemek yememesini hic demiyorum.bu aya geldik hala anne autu.hic bisey koymuyor agzina.ozele bebek tarifleri yapiyorum.yokkk...bide buyuk oglum var.cok yoruldum ben..napihim nolur fkkir verin..uykusuzluk berbat bisey
Annem uzagimda arada ona gidip kaliyoruz.dusunuyorum da onun evi yol kenari ister istemez araba sesleri geliyor gece uyurken.o mu ona ninni gibi geliyor diye ama bilmiyorumda???Merhaba eviniz çok mu sessiz bebekler gürültü ortamda yatmayı sever. Birde sıcağı çok sevmezler
Uyutuyorum ama 10dk bi kalkip ya meme ya ayakta sallama ya babasi kucaginda uyutuyor bisey yapip tekrar dalmasina yardim ediyoruz.uyudugu gibi soyle bikac saat yatiyimda benimkileri dinlendiriyim yok..hep biz hazir beklemedeyiz.ama anane evine gidince annem bana yatagini veriyor.kizimla ben yatiyoruz.misler gibi uyuyor.evimde yanima aldim babamiz sagolsun uyusun yeterki baska yerdede yatarim dedi ama yok uyumadi bizim avdeUyumuyor mu yoksa uyuyup sık uyanıyor mu...çünkü ikincisi biz annelerin ortak sorunu
Valla gecenin bi koru uykuyla buraya girip nasil yazmisim onu bile hatirlamiyorumAy kadın uykusuzluktan yazamamış bile çok kötü. Elektrik süpürgesi sesi denediniz mi? Youtubedan
Muzikli olanlari var bizimki 2 yasina kdr pis pis muzikle uyuduBeyaz gurultu icin buyuk degil mi artik?9aylik haftaya??
On dakika çok azmis hadi saat başı desen biz annelerin sorunu derim.Uyutuyorum ama 10dk bi kalkip ya meme ya ayakta sallama ya babasi kucaginda uyutuyor bisey yapip tekrar dalmasina yardim ediyoruz.uyudugu gibi soyle bikac saat yatiyimda benimkileri dinlendiriyim yok..hep biz hazir beklemedeyiz.ama anane evine gidince annem bana yatagini veriyor.kizimla ben yatiyoruz.misler gibi uyuyor.evimde yanima aldim babamiz sagolsun uyusun yeterki baska yerdede yatarim dedi ama yok uyumadi bizim avde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?