• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gece hastaneye gidiyorum

neslim35

gül kokulu kızım...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.005
22
643
İzmir
arkadaşlar bu gece hastaneye yatıyorum yarın sabah 0930 da sezeryan olacağım dua edin..

güzel hbrlerını beklıyoruz :)

tanımıyorum ama hayırla gıt ve gel ..

bitanemmmmm güzel haberlerini bekliyoruz
saglicakla al bebisini kucagina
dualarimiz sizinlee bizi habersiz birakmayin cooook öptümm

şimdi bebegini kucagına alıp kokusunu içine cekiyorsundur
allahım yardımcın olsun....

canım allah kucağına sağ sağlim almak nasip etsin bende yarın gidicem gün alıcam nasipse hepimize yardım etsin allah

herkese iyi akşamlar ben şirincekin eşiyim kendisi ve kızımız gayet sağlıklı herkese selam iletmemi istedi ilgilerinize çok teşekkürler..Ayrıca yarın akşam evde olacaklar

arkadaşlar bu gece hastaneye yatıyorum yarın sabah 0930 da sezeryan olacağım dua edin..

herkese iyi akşamlar ben şirincekin eşiyim kendisi ve kızımız gayet sağlıklı herkese selam iletmemi istedi ilgilerinize çok teşekkürler..Ayrıca yarın akşam evde olacaklar

ben bugün zannedip girdim Alaha emanet dedim ama bebişiniz doğmuş bile sağlıkla sıhhatle büyütün yavrunuzu önünüzde yep yeni bir hayat varr bebeğinizi şans ve mutluluk getirsin yuvanızaaaa.s.:nazar:a.s.

bende bugun zannettım :)
rabbım ınsallah saglıkla huzurla analı babalı buyutmeyı nasıp eder allah nazarlardan saklasın ınsallah
:nazar:

sirincek cnm benim iyi olmaniza cok sevindim
Allah anali babali saglikli büyütmek nasip etsin melegini
kendini iyi hissettiginde bebegin fotosuyla senin dogum hikayeni bekliyoruz cnm Şeniz

Eşinin mesajını yeni farkettin canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin .Dün gece kulaklarını çınlattım denizciler gitti ya onları izlerken ay dedim arkadaşımın eşi helikopter pilotu inşallah o gitmemiştir daha 2 günlük bebekleri diye .Hikayeni ve resimleri bekliyoruz canım

kızlar merhaba ancak fırsat bulabildim dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ediyorum kızımlan beraberiz artıkın :)) çok şükür darısı bebeğini bekleyen şubat annelerine inşallah...
çok ağrım sızım var kızlar herkes benim gibimi oldu çok merak ediyorum yürüyemiyorum kızımla istediğim gibi ilgilenemiyorum sağolsun ablam ilgileniyor..
ama yine de şükür ben biraz sabırsızım galiba:)

Eşinin mesajını yeni farkettin canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin .Dün gece kulaklarını çınlattım denizciler gitti ya onları izlerken ay dedim arkadaşımın eşi helikopter pilotu inşallah o gitmemiştir daha 2 günlük bebekleri diye .Hikayeni ve resimleri bekliyoruz canım

evet derinzlm eşimde gidecekti ama doğumumuzolduğu için gitmedi ikinci postada gidecek somaliye şimdiden çok canım sıkılıyor bu duruma . allah gidenleri ailelerine kavuştursun...

bu arada yazmayı unuttum kızım 3250 doğdu 50 cm. doğum hikeyemi sonra yazarım hepinizi öpüyorum....

hey gidiiiiii şimdi kızım 3 yaşında kadınlar kulübünün güzelliği bu işte bakın gözlerim doldu bu konumu okuyunca...

süper ya dilerim darısı başıma oğlum o kadar büysün koca adam olsun:))

Back