Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bilemedim valla. Kese gibi ama bu kadar az gecikmede belli olmaz kiKimseee yokmu
Hayır canım almadılar kan doktorum yabancı anlaşamadık zatenAy bilemedim valla. Kese gibi ama bu kadar az gecikmede belli olmaz ki
Kan almadılar mı
Eczanelerdeki testlerden alsanızaHayır canım almadılar kan doktorum yabancı anlaşamadık zaten
Bugün kaset test yaptım doktora gitmeden tek çizgi çıktı ama doktorda böyle bişey çıktı ve ilk defa rahmimde böylw bişey çıkıyorEczanelerdeki testlerden alsanıza
Eğer keseyse bu,testte bariz çizgi çıkar
Kisttir belki . Dil bilmiyorsanız keske bilen biriyle kontrole gitme imkanınız olsaydı aklınzda kalmazdıBugün kaset test yaptım doktora gitmeden tek çizgi çıktı ama doktorda böyle bişey çıktı ve ilk defa rahmimde böylw bişey çıkıyor
Bende Almanyada yasıyorum türk kadın doktoru zor buldum ama dogum yapacağım hastanedekiler de Alman büyük ihtimalKist veya anormal bir durum görmedim yok dedi![]()
Çok zor yaa valla anlayabiliyorum seni ahahaBende Almanyada yasıyorum türk kadın doktoru zor buldum ama dogum yapacağım hastanedekiler de Alman büyük ihtimalinsan derdini falan anlatamıyor soramıyor yani Allahtan hep eşim yanımda tercüme ediyor sorularımı
![]()