- 6 Nisan 2011
- 125
- 7
-
- Konu Sahibi pulcinella
bence ağrı kesici olayı tamamen yanlış. bu durum sanırım gaz sancısı benim oğlumdada gaz sancısı fazla idi. biz de bazen sabahlara kadar ağlardık. gaz sancısı geldiği zaman öyle bir ağlamaya başlardıki ben çocuğun nefessiz kalacağını sanarak çok korkardım. şükürler olsun ki biz metsil kullanarak bu durumu atlattık. diğier gaz damlalarının hepsini denedim. hiç biri fayda etmedi. ama sonunda metsili denedim. gerçekten çok iyi geldi. bebeğim artık ağlamıyordu. gece uykularıda düzene girdi. şu an 4 aylık bu seferde başka sorunlarımız var. şu sıralar iştahsız.. ve çok sinirli sanırım diş çıkartıcak. neyse canım sen başka doktorada danış. ama ağrı kesiciyi fazla verme. onun yerine rezene falan ver. benim doktorum rezene günde yarım çay bardağı ver demişti. ama bebeğim rezeneyi sevmedi. belki sana bir faydası olur. inşallalh en kısa zamanda kurtulursunuz bu gaz sancılarından. Bebeğin memeyi almayı da unutur diye düşünme. cünkü bebek o ağrılarda bile meme arıyorsa. unutmaz. bebeğine ve sana sağlıklı mutlu günler dilerim.
şayet gaz sancısı ise linke bakmanızı şiddetle öneririm
ekolay.net | spor
ben ayşe öner'den çok şey ögrendim Allah razı olsun kendisinden
bu masajı doğdugu günden itibaren bi kaç hafta uyguladım ve şükür ki hiç sancılanmadık gaz yüzünden
canım ben aktardan aldığım rezeneyi kendim demleyip içtim. oğlumada milupanın rezene çayını verdim. aktardan aldığım biraz ağır gelebilirmiş. yarım çay bardağı kaynamış ılık suya koydum gün boyu onu verdim. ama benimkisi sevmedi sürekli geri çıkardı. belki sana faydası olur. gaz sancısız günler dilerim :)))))
Desteğin için çok teşekkür ederim.Acaba 3 gün verdiğim calpol bebeğime zarar vermiş midirhayatım geçmiş olsun.... ANESTOL kremi bizde kullanmıştık, bebeğim rahatlamıştı... anestol o bölgeyi uyuşturuyor... acı çekmeyecek yani eskisi gibi.. eşin ağrı kesici için ısrar etsede ona deki '' bu krem zaten onun işlevini görüyor..'' bebeğine gereksiz ilaç yüklemesi yapma... yeni oluşmakta olan organlarında yükleme bile yapmış olabileceğinizden bahset.... gaz tüm annelerin ortak sıkıntısı... sabırlı ol ... hepsi geçecek.... sabiha paktuna keskin'in sitesine gir ve oradaki videolara göz at.... sana bu yolda nasıl ışık tutacağını göreceksin... bol şans.