- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
ya uf midem bulandı yemin ederim.
ya sizin beyniniz nasıl yıkandı kardeşim hiç mi aklınız yok ya hiç mi mantığınız yok ?
bide yanındaki DEDE ye bak öğk elini tutmuş yaaBide guzellerde ha .
hepsi meyilli zaten sarecim yoksa bizi kandırabiliyorlar mı? istediğini desin beni o dağa çıkaramaz mesela ben arnavutum, makedonyalıyım aslen burda doğup büyüdüm ama buraya ihanet etmek teklif dahi edilemez.hepsimi kandırılmış? hepsininmi beyni yıkanmış? biride gerçekten terörist, bölücü, katil değilmi?
bide yanındaki DEDE ye bak öğk elini tutmuş yaa
hepsimi kandırılmış? hepsininmi beyni yıkanmış? biride gerçekten terörist, bölücü, katil değilmi?
Bir insanın hele ki bir kadının, mantıklı düşünerek Dağa çıkacağını aklımız almıyor bu yüzden kandırılmış olduklarını düşünüyoruz. Kendimizi avutma şeklimiz diyelim.hepsimi kandırılmış? hepsininmi beyni yıkanmış? biride gerçekten terörist, bölücü, katil değilmi?
ya illaki var içinde küçük yaşta kandırılanlar ama hepsimi? buna inanmıyorum ben.Bir insanın hele ki bir kadının, mantıklı düşünerek Dağa çıkacağını aklımız almıyor bu yüzden kandırılmış olduklarını düşünüyoruz. Kendimizi avutma şeklimiz diyelim.
cimcime yaaa
ben belgelerle konuşurum diyorsun vaovovoov ben bunun değil elinden tutmak yanından geçmemNe ya alalalayalanmi baksana fotograflarla konusuyorum
ben belgelerle konuşurum diyorsun vaovovoov ben bunun değil elinden tutmak yanından geçmem
çocuk daha bunlarrr.. çocuk ve kandırılmış olmalarını istiyorumm.. yazık bu gençlere o kadına saygı diyenler bunların gerçek yüzleri budur işte ve ALLAH bilir o dağda o kızların başına neler geliyor.. bir an düşündümdee..Bir insanın hele ki bir kadının, mantıklı düşünerek Dağa çıkacağını aklımız almıyor bu yüzden kandırılmış olduklarını düşünüyoruz. Kendimizi avutma şeklimiz diyelim.
Pkk dan ayrılan bir kadının röportajını okumuştum orda yazıyor ayrıntısıyla başına ne geldiği. Bu yüzden inanamıyorum zaten kendi özgür iradeleriyle gitmiş olduklarına.çocuk daha bunlarrr.. çocuk ve kandırılmış olmalarını istiyorumm.. yazık bu gençlere o kadına saygı diyenler bunların gerçek yüzleri budur işte ve ALLAH bilir o dağda o kızların başına neler geliyor.. bir an düşündümdee..