Bu forma tartışma yarattı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Bu forma tartışma yarattı
CANAN KAYA. BUENOS AİRES- DHA

• 25945838.jpg
Belden aşağısı "çıplak" Kolombiyalı bisikletçiler tartışma yarattı.
Toscana Bisiklet Turnavası’nda Kolombiyalı bisikletçi kadınların giydiği formalar ilk görüşte belden aşağısı çıplak etkisi yaratıyor.

Dikkatli bakınca ten rengi kumaşın kullanıldığı fark ediliyor. Sosyal medyada sporcuların bu tür algı yanılmasına yol açacak formalar giymesi büyük tartışmalara neden oldu.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/diger/27203027.asp

yalnız ülke buna nasıl izin vermiş. milli formaya bizim kız sporcular böyle bir şey yapsalar,sağ çıkarlarmıydı bilemem. direkt linç:))

:KK57:Bu aralar futbola baya ilgim var forma falan görünce hangi takım hangi fıtbolcu naptı acep diye daldım :110:Sabah sendromu yanlış gördüm sandım :KK57: Iıııı:eek: Bınları bisikleti sürerken görmemek iyi oldu :KK58: Okypete ilahi sen nerden buldun:KK30:

Çok kötü gözüküyorlar bence ...
Kadın fiziği ve cinselliği üzerinden prim yapmaya çalışmanın modası hiç geçmeyecek galiba .
Ayrıca resîmdeki kadınlarda hangi düşünce yapısıyla bu kıyafeti giymeyi onaylamışlar anlamıyorum , çok küçük düşürücü .

yav spora bari böyle şeyler karıştırmayın yav... Kesin altında toplumsal mesaj yatıyordur! sorsan böyle derler...

Back