• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu fön nasıl ve adı ne oluyor?(@Gülben Ergen)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ecisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
378
62
118
$gülben.jpg $g.jpg $g2.jpg $g4.jpg $g6.jpg $g5.jpg $g3.jpg $200791_190109611026495_174359465934843_393717_524169_n.jpg

Kızlarr yaa valla sinir oldum çünkü gülben ergenin şu sıralarda da sürekli kullandığı saç modeli çok hoşuma gidiyor renk ve kesim olarak da benimde bu tarz ama kuaförler bir türlü bu şekilde fön çekmeyi beceremiyorlar ya ben doğru düzgün tarif etmesini bilmiyorum yani bu fönün adı nedir ve ben evde de yapabilirmiyim nasıl? Sizlerin yardımınıza ihtiyacım var...

Resmi cep tlf.nuna kaydet göster bunu yapamayacak kuaför yoktur çok basit. ÇAğla şikel modeli de buna benzer bişey çağla şikel modeli yap de..

Resmi cep tlf.nuna kaydet göster bunu yapamayacak kuaför yoktur çok basit. ÇAğla şikel modeli de buna benzer bişey çağla şikel modeli yap de..

tşkler fikir için yani artık öyle yapıcam da yani cep tl kayıt ama çağla şikelde hiç bilmiyorum bu modeli ben bile, dışa fön mü denir buna dalgalı fönmü ne yaa uuff!..

önleri dışa doğru düz fön ben de arada yaptırıyorum kuaföre böyle söylüyorum yapıyo sadece dışa doğru dersen arkaları da yapıyolar çok abartılı kötü duruyor

önleri dışa doğru düz fön ben de arada yaptırıyorum kuaföre böyle söylüyorum yapıyo sadece dışa doğru dersen arkaları da yapıyolar çok abartılı kötü duruyor

hıhhişte evet canım yaa öyle sadece dışa fön dediğinde arkaları yapıyorlar ve çoook kötü oluyo kocakarı gbiii yaani sevmiyorum hiç, evet tamam bu olabilir heralde tşk ederim dışa doğru düz fön ok. :) gerçi gülben ergenin burada arkadaki saçları düz mü acaba? Bu arada birde sadece dışa fön dediğimde arkalar full dışa önleride dümdüz içe indiyorlar esas o çok kötü oluyo benim istediğimin tam tersine yani sanki:))

Son düzenleme:
ben sürekli yaptırıyorum gülbenin arkadan düz dışa doğru deği sadece önleri dışa doğru

bu fönü kırık fön diye biliyorum ben maraştayım ve burda kuaförlerin çoğu yapabilio bunu.yanlar kahkülller kıvrılıyo,dışa doğru çekiliyo ,kat kesimlerinde düzgün orantılı olcak kırpılmış olmicak hani yüzde doksan kuaförler saçlarımızı modelli kesmez itina ile kırparlar ya kınalı yapıncak gibi.işte böyle canım.

arkaları düz kalacak,sadece öndeki katlara hafif dışa doğru fön istiyorum de..
fırçanla sende yapardın bunu uğraşsan..ben başkasının saçıyla oynamayı hiç sevmem ama denemiş ve arkadaşıma yapmıştım..sevmeden ben yaptıysam sen özendiğin için hayda hayda yaparsın..zaten bi önde var kalkıklık..

cevaplar için sağolun kızlar, konumu kaybetmiştim uzun zamandır oyuzden yazamadım ama şimdi buldum ve yazayım dedim artık bende yapabiliorum kendim vallahii:))))))yupppii:66:

Back