D dilyum Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2024 47 4 1 24 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dilyum #1 Kızlar Morlife duo inositol kullanıp hamile kalan varmı acaba
Sunsun9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 1.902 698 38 28 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dilyum #2 dilyum .!.: Kızlar Morlife duo inositol kullanıp hamile kalan varmı acaba Genişletmek için tıkla... Ben geçtiğimiz ay kullandım gebelik oluşmadı ama hormonlarıma çok iyi geldi tahlil yaptırdım hepsi normal aralıkta. Yumurtlamama katkısı oldu. Bu ay ocean inositol deniyorum
dilyum .!.: Kızlar Morlife duo inositol kullanıp hamile kalan varmı acaba Genişletmek için tıkla... Ben geçtiğimiz ay kullandım gebelik oluşmadı ama hormonlarıma çok iyi geldi tahlil yaptırdım hepsi normal aralıkta. Yumurtlamama katkısı oldu. Bu ay ocean inositol deniyorum
P peylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 195 33 28 25 Perşembe 22:24 Konu Sahibi Konu Sahibi dilyum #3 dilyum .!.: Kızlar Morlife duo inositol kullanıp hamile kalan varmı acaba Genişletmek için tıkla... Ben foliktrio kullandım evlenmedenn1 ay önce sonra hamile kaldım hemen düğünden sonra etkisi varmıdır bilmiyorum ama
dilyum .!.: Kızlar Morlife duo inositol kullanıp hamile kalan varmı acaba Genişletmek için tıkla... Ben foliktrio kullandım evlenmedenn1 ay önce sonra hamile kaldım hemen düğünden sonra etkisi varmıdır bilmiyorum ama