Bu firma hakkında bilgi almak istiyorum

pembekulaklik

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
31
2
6
31
Merhabalar herkese. Ben dün bir konu açmıştım. Ama bu sefer sorunum başka. Ben bugün iş başvurusunda bulundum. Başvurduğum mağaza adı evve. Mağazacılık sektöründe öncü firmalardan birisi. Ama ben daha önce başka bir işlerinde mağazada çalışan arkadaşım bulunduğumuz yerdeki evvenin maaşları geç yatırdıgini söylemişti. Başka bir arkadaşım da eğer o ay mağazanın cirosu düşükse çalışanın maaşından kesiliyormus. Sizce doğruluğu var mıdır?? Maddi olarak sıkışık bir durumdayım acil iş bulmam lazım ama eğer öyle birşey varsa burada boşuna zaman kaydı olacak. Yorumlarınızı bekliyorum.

Dogrudur benim arkadasimda orda calisti ve ayni sorunlardan dolayi cikti hatta ona maasini bile vermediler 2 ay bosuna calisti.

Herkese iyi akşamlar İş arayan,ekmeğimi taştan çıkarırım diyen herkese seslenmek istiyorum buradan. Sizlere harika bir is teklifim var.. Çalışma saatlerinizi kendiniz ayarlayabileceginiz,istediğiniz kadar para kazanabileceğiniz bir iş, çünkü ne kadar çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız. Merak edenler bana ..... adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…