Bu evlilik surer mi?

Hayatimi her seyi mahvetti. Bosaniriz olan bana olur kendisi de gider bir sene icinde evlenir. Erkek olmak ne kolay guzel ulkemde.
1+1 evim vardi isim maasim kedim mis gibi bir hayatim. Kendime cok kiziyorum.
Kendinize kızmayı bırakın. Her yaşadığımızın bir nedeni var ben buna inanıyorum. Pişmanlık hissi tabi ki olacak ama kendinizi suçlayarak bir yere varamazsınız. Bence böyle biri ile evli kalmak kendinize yaptığınız en büyük saygısızlık olur. Eviniz işiniz kaybettiğiniz maddi şeyler hepsi zamanla yerine gelir ama zamanı geri getiremezsiniz.
Boşanınca olan size olacak evet ama inanın sizin için her şey daha iyi olacak böyle iğrenç bir insanın yükünden kurtulacak ve kendinize sıfırdan bir hayat kuracaksınız. Ama sizde o cesaret yok gibi henüz. Sadece pişmanlığınızın etkisi ile depresyonda kalmayı seçiyorsunuz gibi geldi bana.
 
Gidin tedavi olun kesinlikle ama saygının olmadığı bir evlilik maalesef sadece katlanmaya dönüyor. Katlanirsaniz sürer
 
Evlilik biter mi bitmez mi bilemem ama eşin hiç değişmeyecek onu bilirim. Bir gün biterse evliliğin elinde kalan tek şey üzüntüyle geçen yılların olacak. Ve sonrasin da keskeler
 
Annesi neden sizinle yaşayacakmış ki?
 
Kuzum nasıl desem mübarek zat burda açılan boşanma konularındaki çoğu özelliğe sahip maşallah.
Kendine zulüm etmeye değer mi? Ay birde kaynana diyorsun beraber yaşamak diyorsun düşüncesi bile beni burda sıkıntıya soktu inan.
 
Kayınpederin vefat etmesi, kaynanayı evine alman için bir sebep değil ki? Babaannem 30 senedir kendi başına yaşıyor ve 8 çocuğu var, ayrıca çocukları da eski zaman insanları. Yani gelin çalışmıyor, erkek çalışıyor vs. Sen bir de çalışıyormuşsun. Çok lazımsa tutarsınız yakından bir ev, gider görür annesini.

Allah gecinden versin senin annen ya da baban ölünce sağ kalan da size gelecek mi?
 
Bence de sebep degil. Benim de anneannemin esi vefat edeli on dene oldu 85 yasinda kendisi hala evinde yalniz yasiyor ben evimde rahat ediyorum diyor.kayinvalidenin durumu biraz karisik evi yok..
 
Bence de sebep degil. Benim de anneannemin esi vefat edeli on dene oldu 85 yasinda kendisi hala evinde yalniz yasiyor ben evimde rahat ediyorum diyor.kayinvalidenin durumu biraz karisik evi yok..

Evlenmeden önce bu konuyu söyledi mi? Yoksa bunu da hpv gibi sakladı mı?
 
Çok güzel yazmışsınız. Ilerde yaşlanınca bunu hatırlayıp çocuklarınizi asla rahatsız etmeyin. Şimdiden yaşlılık için planlar yapın ki ilerde zorda kalmayın..
 
Anne babaya bağlı es istemem vs bunlar neyin kafası gerçekten anlamıyorum. Aile canini veriyor çocuklara ilerde telefon açmaları bile batıyor çoğu zaman. Empati yapın yaşlanınca ne olacağız bir düşünün!
Kv sini zerre istemeyen olay çıkaran evine gelmesinden rahatsız olan komşumuz 3 yıl önce kv sini kaybetti. Şimdilerde oğlu evlendi gelin zerre istemiyor kadını. Oturup ağlıyor oğluma hasret mi öleceğim diye. Çok şükür ki herkes bedelini ödüyor. Ilahi adalet❤
 
Ben evlilikte aile üyesinin sizinle yaşama fikrine karşıyım. O kişiye bakmak zorunda kalmak, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenmek hele çocuk varken sizi yıpratıcak. Bide annesinden çocukmuş gibi azar işiteceksiniz en ufak hatanızda. Bir şeyi yanlış yaparsanız kötü gelin olacaksıniz. Yıllarca çekilecek strese değmez. Size böyle davranan adam cinsel hastalığı aldattığı için de kapmış olabilir nedense bana hiç güven vermedi.
 
Sakın cocuk yapmayin. Bu adamla sadece uzatmakarı oynuyorsunuz. Cocuk evliligi kurtarmiyor.
 
Sevgi yeter sandım ama saygı herşeymiş dediniz çok doğru ama sizin evliliğinizde sevgi zaten yok. Bu konunun aynısını ama daha uzununu açmıştınız bir ara sanırım tanıdık geldi tüm olaylar. Bu evliliğin oluru yok maalesef siz kendiniz de mutsuz ve soğumuş durumdasınız zaten. Böyle ömür geçmez
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…