- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
-
- Konu Sahibi garipbirhayat
Öyle bir konuşmuş ki işte çok bunlatmissin gibi bi izlenim çıktı ..Bu erkeklere bi haller oldu kendilerini ne zannediyorlarsa artık .Zor işin bu adamla böyle devam ederse zor .Evlilik Terapistine gitseniz diyecem sorun sende sen git der kesin .Hayır.. kirada oturacaktık, saolsun babam kendi dairesinin birinde oturabileceğimizi söyledi, eve kira vermemesine rağmen araba borcu, kredi kartı borcu vs. Bir sürü borç var ve ben anlayışsız bir insan değilim, devamlı borç harç çıkaran bir insan değilim, tutumlu bir insanım ve şöyle söyleyim, bir sinemaya gitmeyeli rahat4/5 ay olmuştur..
Huzur vermeyen adam cinsinden eşin daha önce böyle tartışmalarınız varmıydı?
Onun en doğru kararını siz verirsiniz tabiki.
Ama bana sorarsanız değil gibi duruyor.
Sadece eşinizin temeldeki sıkıntısı bumu diğer her şey bahane mi bunu merak ettim.
Bunu hiç sordunuz mu kendisine?
adam seni sindirmeye çalışıyor ve bir ruh hastası asla mutluluk vermez bu tipler ölmeye yakın sana uyum sağlarEvlendik evleneli dediğim gibi , onun istediği tarz giyindi isem sorun çıkarmadı, ama kendi istediğimizi giyindi isem ya o evden hiç çıkılmadı ya da kanlı bıçaklı düşman gibi girildi..
Yahu senin gözünü bağlamadık, evlenmeden önce nasıl görüp beğendi bu yola girdi işen öyleyim ben..
Sonradan değiştirmeye çalışmak bir insanı neden?? Ben bunjn cevabını bulamıyorum işte..
Aile yapısı da kendisi gibi..Eşinin aile yapısı nasıl
sorunlu ailenin sorunlu erkek çocuğuAile yapısı da kendisi gibi..
Dar görüşlü insanlar..
Tek namuslu ahlaklı kendileri var gibi, her şeyin en iyisini kendileri
Anne ve babasından ziyade eşimde bu daha çok mevcut..
Öyle bir konuşmuş ki işte çok bunlatmissin gibi bi izlenim çıktı ..Bu erkeklere bi haller oldu kendilerini ne zannediyorlarsa artık .Zor işin bu adamla böyle devam ederse zor .Evlilik Terapistine gitseniz diyecem sorun sende sen git der kesin .
Değil tek sebep bu değil..
Kılık kıyafetimin bununla hiç ilgisi yok, arabası bozulmuş, ben yanında değilmişim, anladım ki insanın arkasında olacak bir eşe ihtiyacı var diyor..
Yahu Allah başka dert vermesin , bol yere kendimi üzdüğüm bir gün onloloji hastanesinde servis bölümüne gittim, ve oradaki insanları görünce halime şükrettim . Allah ım yardımcıları olsun..
Dermansız bir dert mi tasa mı var çok ciddi bir şey mi var yanında olmamışım..
boşanma düşünülmüş.Kızlar,eşimle boşanmaya karar verdik.
Bugün ben kendisinin bazı davranışlarından dolayı bunu sundum,tamam dedi kabul etti. Benimle uğraşamazmış,beni mahkeme günü bile görmezmiş,beni öbür dünyada bile görmek istemiyormuş..Beni bir daha asla rahatsız etme vs. dedi.. Çok kırıcı konuştu.. Ha birde şimdi hatırlamadığım bir konuşma için şerefsizlik yapma dedi bana ...
Neyse iyi oldu bunları duymam, üzülüyorum şuan ama bunları düşündükçe soğumak istiyorum..İçimde değişik duygular var,umarım atlatırım..
Sorum ise şu, temmuz da 1 yıl dolacak evleneli. Anlaşmalı boşanacağız,çünkü kabul etti. Ben şimdi dava için başvursam temmuzdan sonraya gün verilip boşanılır mı? yoksa temmuzda mı açmam lazım illa davayı? birde anlaşmalı boşanmada avukata gerek var mı ?
?14 aylık evliyim, genelde tartışmalı geçen ikimizin de çok huzurlu olmadığı bir evlilik.
Karşımda bana tahammülü kalmamış, her tartışmada sesini yükselten, sağa sola vuran..
Ve ben sesimi dahi yükseltmeyişime rağmen.
Bu aralar durulduk..
Kendime söz verdim, hiçbir tartışmaya mahal vermeden alttan alarak, daha iyi davranmak için..
Ama dün yine kırdı..
Mağazada sırf onun sevmediği tarz kıyafetlere baktığım için ( v yakalı bluz- gömlek vs)
Bugün yine soğuk rüzgarlar esiyor, arkadaşı ile konuşur gibi mesajlar..
Önceden böyle değildi, beni kırsa hep gönlümü almaya çalışırdı, en kızgın halinde bile bana (bitanem, canım vs ) hitapsız mesaj yazmazdı..
Şimdi ne değişti?
Daha 1 yıl olmasına rağmen o kadar yıprandım ki yıprandık ki..
Tükendiğini hissediyorum yavaş yavaş.
Mutlu uyandığım günler o kadar geride kaldı ki..
Her tartışmada tek hatalı görülmekten, bu yaptıklarını çekmeyeceğini mi sanıyorsun vs. ( dini boyutta psikolojik baskıdan) o kadar yoruldum ki..
Yaptıklarım ise, ona karşı ilgisiz oluşummuş..
Aramız iyi olduğunda ben gayet ilgiliyim, ama kırgın iken bunu nasıl yapabilirim kızlar?
Evimde ev işi ile yemek ile uğraşmaktan başka bir şey yaptığım yok, öyle bir gezip tozmam dahi yoktur.. 2 çift muhabbete hasret kalmaktan başka bişey yapmıyorum..
Çok dağınık yazdım, farkındayım.. ama değerli yorumlarınızı eksik etmezseniz mutlu olurum.
cinsellik konusu .Merhaba Kızlar, günaydın..
Üye olduğumdan beri ilk defa bu konuyla ilgili yazacağım buraya; cinsellik..
1.5 senedir evliyim, ama evliliğimizin başından beridir hiç istekli birlikte olamadım eşimle..
Daha iyi yorum yapmak açısından utanarak yazıyorum..
Şöyle ki; eşim kendini düşünen, bencil bir insan değil, beni hazırlamaya çalışan, benim isteklerime önem veren biri..
Oldu bittiye getirmeye çalışmaz işi, acele etmez yani..
O beni uyarmaya çalışırken iyi tamam güzel, ama iş o noktaya gelince, yani girdikten sonra hiçbir his bir şey hissetmiyorum..
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonumun, prezervatif kaynaklı olduğunu düşünerek kayganlaştırıcı aldım kullanıyorum, o iyice azalttı hissiyatı..
Eşim de memnun değil sanırım, onu kullanalı.. ama bir şey diyemiyor, çünkü onu kullanalı enfeksiyon olmuyorum sanırım..
Cinseliik benim için çok gereksiz, hiç ihtiyaç duymadığım bir şey sanki..
Sürekli bahane uyduruyorum en erken 10 günde bir oluyor, benden dolayı..
Artık eşim de birlikte olalım demiyor, hep bahane uydurduğum İçin..
Ne yapabilirim bir durumda, Canımı fazlasıyla sıkan bir konu
şüpheİyi akşamlar herkese..
Eşim ile iPhone telefon kullanıyoruz ( az sonra bir konuda danışmak İçin belirttim).
Kendisinin gmail hesabı açık kalmış ve etkinlik kısmına baktığımda 2-3 gün ara ile Facebook ziyaret edildiğini gördüm..
(İkimiz de sosyal medya hesabı kullanmıyoruz) .
Kendisine sordum, Facebook mu açtın diye inkar etti..
Açtığını söylese bir şey demem, ama ortada gördüğüm bir şey var , ziyaret edilen bir sayfa var buna rağmen inkar ediyor.. onun dışında iddaa, maç sonuçları diye birkaç sayfayı daha kaydetmiş, fakat kendisi normalde Türkiye maçını bile izlemeyen hiç ilgisi olmayan biri..
Birlikte baktığımız birkaç başlık vardı, onlar da var tamam onlarda sıkıntı yok..
Ama bu Facebook neyin nesi..
Bana dürüstçe evet açtım dese problem yaratmayacağım.. ama ziyaret edilen aranan sayfa olarak görülüp inkar etme durumu var ortada..
Kendi telefonumdan sırf kardeşimin şifresini istedim bakmak İçin, birkaç kişi arattım onlar da çıkıyor mu diye hiçbir şey çıkmıyor, girilen isim vs sadece ziyaret edildi diye çıkıyor gmail hesabında her durumda..
Ortada bir yalan söyleme durumu mu var..
Siz ne düşünüyorsunuz?
sen 2 uni düşünürken eşinin okumasına tepki göstermişsin. Çok konun var ve siz hiç anlasamiyorsunuz farkında misin ? Cinsellik önemli bir problem şüphelerin var ..eşinin ilgisizlik var...kıyafet kısıtlaması ve kıskanç olması..daha neler neler boşuna bence birbirinizi yormayın.Kızlar merhaba .
2 gün önce facebook ile ilgili açtığım konunun devamı niteliğinde açtım konuyu..
Eş kişisi cuma günü gelip, pazar akşamı yine okuluna gidecek sonra 1 hafta daha yok.
Ve ben kendisiyle bu konuyu 2 gündür hiç konuşmadım, açmadım konuyu hiç..
Yüzyüze konuşmak daha iyi olacak diye düşündüm.
Ben bir hesabı olduğuna %90 Eminim. Çünkü burdan gelen tavsiyeler üzerine kendi telefonumdan bir şeyler denedim,ve açtığı yönünde fikirlerim daha ağır bastı..(Daha önce dediğim gibi açması problem değil, inkar etmesi problem)
Asıl sormak istediğim ise nasıl davranayım, nasıl konuşayım.. yine inkar edecek biliyorum. Nasıl bir yolda ilerleyeyim..
Eşiniz size epey hinclanmis. Acaba ailelerle ilgili bir durum mu söz konusu? Sizin babanızın durumu iyi sanırım onu kendine kompleks mi yaptı? Içten içten size karşı kendini doldurmuş ve söyledikleri de size çıkışmak için bahane gibi geldi. Ama işte böyle durumlar insanın içindeki sevgiyi y tüketip gidiyor. Sonradan duzelse bile insanin ici hep kırık dökük kalıyor.
kıskanıyordur dini bahane etmiştir belki evlendikten sonra seni daha çok sahiplenmek adına kıskanıyor olabilirmiEvlendik evleneli dediğim gibi , onun istediği tarz giyindi isem sorun çıkarmadı, ama kendi istediğimizi giyindi isem ya o evden hiç çıkılmadı ya da kanlı bıçaklı düşman gibi girildi..
Yahu senin gözünü bağlamadık, evlenmeden önce nasıl görüp beğendi bu yola girdi işen öyleyim ben..
Sonradan değiştirmeye çalışmak bir insanı neden?? Ben bunjn cevabını bulamıyorum işte..
Yani gerçekten çok abartmış ya.
Sizmi arabayı gelip sanayiye götüreceksiniz veya başında bekleyeceksiniz.
Kılık kıyafet zaten apayrı bir konu oraya hiç girmek istemedim. Dini hükümleri kullanmak gibi geldi bu bana,kendi çıkarı için.
Böyle böyle sizi tükettiğini görmüyor mu acaba bu adam.
Allah gönlünüze göre versin. Tahammülsüz insanla yaşam cidden çok zor. Bir gideçift terapisine terapisine belki. Ama derseniz ki zaten adam sorunu bende görüyor kendi gelir mi sanirim gelmek istemez. Allah yardımcınız olsun.Size yemin ederim ki en ufak bir şeyine şahit olmadım.. Çevremdeki arkadaşlarım hep “ x ile evlen senin kıymetini çok iyi bilir, asla pişman olmaz ve asla üzülmesin derlerdi”.. 3-5 dk lık ayak üstü sohbette bunları görüp söylerlerdi, bana karşı olan tutumunu siz düşünebilirsiniz..
Çocuğu Rabbim isteyenlere versin, bana da istediğim zaman versin .. Allah ım korusun..
Onun ailesi paraya önem verdiği için bunları sorun ediyor olabilir. Sen bir şey söylemesen de o seni ezmeye çalışıyor olabilir. Sana tavsiyem kendini ezdirme. Çok da ona bağlı yasama. Kendin çık gez toz eğlen. Hem sen rahat edersin hem de eşinin kaprislerinden kurtulursun.Benim ailemin durumu onun ailesine karşı iyi evet, ama ben bunu hiç söz konusu etmedim ki,benim ailem mala mülke o kadar önem vermezler , mesela babamın imkanı olmasına rağmen bindiği araba cüzi bir miktarda, fakat onun babası yüklü miktarda kredi çektirip diğer oğluna çok daha lüks bir arabaya biniyor..
Ben bunu eleştirmiyorum beni ilgilendirmez, ama tuhaf geldiği için söylemek istedim şuanda..
Babamın maddi durumu eşimin bana karşı öfke beslemesini gerektirmez ki , ben o evden çıktım sonuçta