Bu evlilik nasıl bir çıkmaz??

Öyle bir konuşmuş ki işte çok bunlatmissin gibi bi izlenim çıktı ..Bu erkeklere bi haller oldu kendilerini ne zannediyorlarsa artık .Zor işin bu adamla böyle devam ederse zor .Evlilik Terapistine gitseniz diyecem sorun sende sen git der kesin .

Bunun ekonomik durum ile ya da sizin davranışınız giyiminiz ile bi ilgisi yok. Açıkça söylemek gerekirse evlilik bence tahammül edebilmektir. Ve eşinizde tahammül yok ki son derece sade bi elbise için olay çıkarmış. He canım tayt giymek dinime ters düşüyor ama bi insanın özellikle eşinin kalbini kırmak ters düşmüyor öyle mi. Sizi nerden vuracağını şaşırmış. Ilginç bir öfkesi var. Allah kolaylık versin

Eşiniz size epey hinclanmis. Acaba ailelerle ilgili bir durum mu söz konusu? Sizin babanızın durumu iyi sanırım onu kendine kompleks mi yaptı? Içten içten size karşı kendini doldurmuş ve söyledikleri de size çıkışmak için bahane gibi geldi. Ama işte böyle durumlar insanın içindeki sevgiyi y tüketip gidiyor. Sonradan duzelse bile insanin ici hep kırık dökük kalıyor.

Reactions: KV_
Huzur vermeyen adam cinsinden eşin daha önce böyle tartışmalarınız varmıydı?

Evlendik evleneli dediğim gibi , onun istediği tarz giyindi isem sorun çıkarmadı, ama kendi istediğimizi giyindi isem ya o evden hiç çıkılmadı ya da kanlı bıçaklı düşman gibi girildi..
Yahu senin gözünü bağlamadık, evlenmeden önce nasıl görüp beğendi bu yola girdi işen öyleyim ben..
Sonradan değiştirmeye çalışmak bir insanı neden?? Ben bunjn cevabını bulamıyorum işte..

Onun en doğru kararını siz verirsiniz tabiki.
Ama bana sorarsanız değil gibi duruyor.
Sadece eşinizin temeldeki sıkıntısı bumu diğer her şey bahane mi bunu merak ettim.
Bunu hiç sordunuz mu kendisine?

Değil tek sebep bu değil..
Kılık kıyafetimin bununla hiç ilgisi yok, arabası bozulmuş, ben yanında değilmişim, anladım ki insanın arkasında olacak bir eşe ihtiyacı var diyor..
Yahu Allah başka dert vermesin , bol yere kendimi üzdüğüm bir gün onloloji hastanesinde servis bölümüne gittim, ve oradaki insanları görünce halime şükrettim . Allah ım yardımcıları olsun..
Dermansız bir dert mi tasa mı var çok ciddi bir şey mi var yanında olmamışım..

adam seni sindirmeye çalışıyor ve bir ruh hastası asla mutluluk vermez bu tipler ölmeye yakın sana uyum sağlar

Bu zamana kadar hiç karışmadıysa kıyafetinize ve evliliğinizden itibaren karışıyorsa iki ihtimal var. Ya ailesi dolduruyor evli barklı kadın çocuğu olacak kapansın diyor ya da kendini çok iyi gizlemiş.

Aile yapısı da kendisi gibi..
Dar görüşlü insanlar..
Tek namuslu ahlaklı kendileri var gibi, her şeyin en iyisini kendileri
Anne ve babasından ziyade eşimde bu daha çok mevcut..
sorunlu ailenin sorunlu erkek çocuğu

Reactions: KV_

Aynen dediğinizi diyor..daha önce teklif etmiştim bir kez ve o cevabı verdi

Yani gerçekten çok abartmış ya.
Sizmi arabayı gelip sanayiye götüreceksiniz veya başında bekleyeceksiniz.
Kılık kıyafet zaten apayrı bir konu oraya hiç girmek istemedim. Dini hükümleri kullanmak gibi geldi bu bana,kendi çıkarı için.
Böyle böyle sizi tükettiğini görmüyor mu acaba bu adam.

boşanma düşünülmüş.

?

cinsellik konusu .

şüphe

sen 2 uni düşünürken eşinin okumasına tepki göstermişsin. Çok konun var ve siz hiç anlasamiyorsunuz farkında misin ? Cinsellik önemli bir problem şüphelerin var ..eşinin ilgisizlik var...kıyafet kısıtlaması ve kıskanç olması..daha neler neler boşuna bence birbirinizi yormayın.

Benim ailemin durumu onun ailesine karşı iyi evet, ama ben bunu hiç söz konusu etmedim ki,benim ailem mala mülke o kadar önem vermezler , mesela babamın imkanı olmasına rağmen bindiği araba cüzi bir miktarda, fakat onun babası yüklü miktarda kredi çektirip diğer oğluna çok daha lüks bir arabaya biniyor..
Ben bunu eleştirmiyorum beni ilgilendirmez, ama tuhaf geldiği için söylemek istedim şuanda..
Babamın maddi durumu eşimin bana karşı öfke beslemesini gerektirmez ki , ben o evden çıktım sonuçta

Tamamen eski nisanlimi anlatmışsin . Sevgiliyken gezelim dolasalim istedigimi giyiniyim bisey demezdi . Nisanlandik bak abartmiyorum 4 yil önce aldigim askıli gomlegi giydim diye 3 gün küstü neler etti halbuki ben onu 100 kere giydim sevgiliyken ki tarzim bu . Nisanlandik yalvarirdim bi yuruyuse cikalim diye yok beyfendi evde pineklerdi kendi gezerdi disari ciksakda zevk alamiyodum hep kavga bisey paylasamiyoduk ortak . Sevgisi azalmisti bana herseyim batiyodu ve attik nisani . Bence eşin biraz sogumus onlar istiyoki biz köle olalim kendi benligimizi kaybedelim hic gezmeyelim . Ayrilmadan once de bana bak seni gezdiren zengin birini bulursun ama adam olmaz demisti pislik . Insan oldugumuzu unutuyolar galiba . Kendini geri cek kavga bile etme anlamiyolar cunku dir dir edip kendini yorma konusarak degil tavirlarinla belli et ciik kendin gez yuruyus yap

kıskanıyordur dini bahane etmiştir belki evlendikten sonra seni daha çok sahiplenmek adına kıskanıyor olabilirmi

O hiç bir şeyin farkında değil, onun gözünde tek benim hatalı.. her şeyin böyle olmasının tek sebebi benim..
bir gün hatasını anladığında o zaman yanında olur muyum bilmiyorum ama.. bu kadar kötü bir insan değilim ya, ona yanıyorum..
Şu eve şu kapıdan mutlu güle oynaya çıkıp öyle girmeyi hak etmeyecek bir insan değilim..

Allah gönlünüze göre versin. Tahammülsüz insanla yaşam cidden çok zor. Bir gideçift terapisine terapisine belki. Ama derseniz ki zaten adam sorunu bende görüyor kendi gelir mi sanirim gelmek istemez. Allah yardımcınız olsun.

Onun ailesi paraya önem verdiği için bunları sorun ediyor olabilir. Sen bir şey söylemesen de o seni ezmeye çalışıyor olabilir. Sana tavsiyem kendini ezdirme. Çok da ona bağlı yasama. Kendin çık gez toz eğlen. Hem sen rahat edersin hem de eşinin kaprislerinden kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…