Bu evi nasıl yeniden tasarlar ? hangi renkleri kullanır ? ....

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.485
Merhaba Sayın Vivense İç Mimarı,

Aylardır araştırdığım bir konuda böyle akıllıca bir bölüm açtığınız için öncelikle teşekkürler. Dubleks bir evde yaşıyorum ve ciddi bir dekorasyon sorunu yaşıyorum salonda şömine olmasına rağmen TV ünitesi sebebi ile aktif değil. Size evin fotoğraflarını ve ölçülerini yollasam bu salonu nasıl döşeyebiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şömineyi aktif edeceğim ve duvarlarda buna bağlı bir kısmı duvar kağıdı ve bazı alanlarda biraz modern bir boyansın istiyorum. En iyisi ben size buranın fotoğraflarını çekip yollayayım burada onun üzerinden konuşalım. Hatta salon değil tüm ev olarak konuşursak çok sevinirim.

Bir sonraki mesajımda fotoğraflar, odalar ve yerleşim planını yollayacağım...

Bakalım nasıl bir şey çıkacak meydana....

Merhaba Sayın Vivense İç Mimarı,

Aylardır araştırdığım bir konuda böyle akıllıca bir bölüm açtığınız için öncelikle teşekkürler. Dubleks bir evde yaşıyorum ve ciddi bir dekorasyon sorunu yaşıyorum salonda şömine olmasına rağmen TV ünitesi sebebi ile aktif değil. Size evin fotoğraflarını ve ölçülerini yollasam bu salonu nasıl döşeyebiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şömineyi aktif edeceğim ve duvarlarda buna bağlı bir kısmı duvar kağıdı ve bazı alanlarda biraz modern bir boyansın istiyorum. En iyisi ben size buranın fotoğraflarını çekip yollayayım burada onun üzerinden konuşalım. Hatta salon değil tüm ev olarak konuşursak çok sevinirim.

Bir sonraki mesajımda fotoğraflar, odalar ve yerleşim planını yollayacağım...

Bakalım nasıl bir şey çıkacak meydana....

Merhaba rica ederiz, sorununuzu bizimle paylaştıgınız için biz tesekkür ederiz. Dilerseniz fotoğraflarınızı burada ya da info@vivense.com adresinden de mail olarak paylaşabilirsiniz.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

X