Bu evi alayım mi bana bir cesaret verin

12.000 TL gelir ve 3 yılda bitecek ayda 3.000 TL kredi için cesarete ne gerek var ki? çok azmış taksitler, düşünmeye bile gerek yok, hemen alın bence :)

zaten geri kalan para bile sizi lüks içinde yaşatır Ankarada

canım bende batıkentte oturuyorum 6 aylık evliyim. Batıkentte evler pahalı dıye eryamandan dun ev aldık 10 yıl boyunca odeyecegız tabikiii hiç düşünmedim bile nasıl öderiz diye neden omur boyu kıra verip baskasını zengin edeyim. İnsan heryer alışıyor valla evinin içindeki huzur önemli

Evi alırsan iyi olur bence tatlım. Maaşın dörtte biriyse çok fazla etkilemez sizi. Hem millet durmadan gelip gitmez böylelikle. Ev de aklınızda kalmamış olur.

ev almaya gücüm olsa, beğenmesem bile kesinlikle alırdım. kirada ömür mü geçer, zor bir durum.
ben küçükken babanem derdi "kızım insanın evi olsun gerisi boş. evin içnde kuru ekmek de yersin ama evin yoksa işin yaş"diye. düzenli gelirin olmak zorunda kira yüzünden.
çok şanslısınız...
edit: evin linkini şimdi gördüm, çok güzel bir evmiş. detaylarına bakmadım, yoksa iyce hasetimden ev yıkılcak falan sen alamadan

Son düzenleme:
Esinizi goremiyosunuz yani.nekadar sureyle eve geliyo.
Uzaksiniz madem enazindan paranizi degerlendirin bosuna hasretlik cekmemis olursunuz

al bence , sdonuçta rahat edip edemeyeceğini sen bizden daha iyi bilirsin ki ama 3 çocugun var ve bir eviniz bile yok birikiminizin olması lazım

Evi gercekte gordunuz mu ? Yoksa sadece fotograftan mi begendiniz?
fotograflsrda ciddi sekilde oynanmis , gercegini gormediyseniz acele kararvermeyin.
Ev cok guzel gorunuyor ama ucuzlugu şaşırtıcı.

Bence hoş yine de gidip görmek lazım. Fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Yalnız ayda 3 bine 3 yıllık ödeme planı olmaz, gerçi peşinat ne kadar vereceksiniz bilemiyorum ama. 55 bin peşinat verseniz 165 binini kredi çekseniz 3 yıllık ödemede aylık 5 bin küsüre geliyor... yine de alınabilir bence...

Canım normalde biz ev değil ihtiyac kredisi çekeceğiz çünkü birikimim var zaten bu birikimin bir kısmını da tutacağım eve vermeyeceğim çünkü dünyanın bin türlü hali var
Tüm hesapları yaptım eşim razı değil inşallah hakkımızda hayırlıya Rabbim nasip etsinde alalım âmin

Ne güzel birikiminiz de varmış.
Helal kazancınıza haram karıştırmayın derim nacizane fikrim

Maaşından fazla kredi taksidi ödeyenler de var aranızda

Bence hiç kafanıza takmayın, maaşın dörtte biri nedir ki, hem de çok güzel bir ev için... Idare edersiniz. Kiraya verilen para çöpe gidiyor bi nevi...

Uzakta olmasını da dert etmeyin. Daha iyi olur milletin çat kapı gelmemesi için. İstedîğinizde siz gidersiniz ya da davet edersiniz akrabalarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…