Bu evi alayım mi bana bir cesaret verin

Anammm bu ev 220 bin mi istanbulda almaya kalksam 600 den aşağı bulamam heralde Eşinizin derdi kredi mi ben mesela krediyle ev almaktan hoslanmiyorum daha doğrusu hiçbi kredi çekme durumundan hoslanmiyorum. ama sorun o değilse çok uygun kaçırmayın 3 yıl 3 bin hiçbişey değil

Maaşının dörtte biri kadarsa Ödemeler al hemen. Gayet uygun bence ev. İstanbul'da böyle bi ev bulsam 300 de olsa alırım :)

hiç düşünmeyin alın bence bulundugunuz muhittende uzaklasmanız isabet olur.ne demek her zaman müsait görmeleri herkesin işi olabilir yorgun olabilir hasta olabilir biraz tembellik yapmak isteyip dagınık olabilir vs.bence hiç düşünmeyin.alın.hem cok güzelmiş.simdiden hayırlı olsun =)

Canim heveaini kirmak gibi olmasin da 170 metrekare ev ve dort arti bir.. odalar kucuk olur. Benim eski evim 240 metrkare dort arti birdi hani han gibi degildi normal esyalarimiz yerlesmisti. Tabi sen bilirsin yinede bi evi begenip takilma iyice arastir bak sonra pisman olma. Ben de cok begenip luksune aldanip almistim. Senesi dolmadan sattirdim esime

Ankaranin yeni yapilanan bolgelerinde ev fiyatlari cok uygun, kuzenim de 4+1 200 m2 0 daireyi 180 bine aldi gecen sene.
istanbulda bu fiyatlara bu genislikte 0 daire almak mumkun degil. Ben sizin yerinizde olsam hic dusunmez alirim, evler giderek deger kazanacak cunku.

1/4 ise (maaşı ne kadar bilmiyorum ama anlatım şeklinize göre yüksek) ödeme de problem olmaz diye düşünüyorum ayrıca norca girmeden ev köy sahibi olunmuyor, ama birikmiş paranız muhakkak dursun kenarda ileride bebeğiniz olduğunda zorlanmayın 10000 kalsın kenarda mutkala...
ayrıca ev site içinde demişsiniz sitenin aidatını, demirbaş vs. de hesaplayın

Ami
n inşallah Allah razı olsun çok daha iyilerî sizin olsun

buarada evin metrekaresine aldanmayın sakın site içinde ev satarken araba için de metrekare hesaplıyorlar muhakkak gözünüz ile görün

canım eve baktım muhteşem ama 4+1 dıyor. cok buyuk degıl mı.
bırde eryamandakı rezidanslara baktın mı hiç?
onlardada oyle fıtness salonları spor salonları var. ve sıfır.
Canım ev büyük bizde kalabalığız 3 kızım var ertaman tarafı hiç bakmadım nedense o taraf olsun istemiyorum çok sağol yorumun için

Yalıtım en son kalitede mevcut deniliyor canım tüm dairelerde aynı petek inşallah soğuk olmaz bilmiyorum

Canım eşim 9 yıla yaklaştı orda ve artık müdür oldu

3 yılda bitecekmiş. kesinlikle almalısın göz açıp kapayana kadar geçer istediğin evde oturduğun için masrafları biraz kısmak zoruna gitmeyecektir eminim seve seve yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…