benden hoslanan oglan vardi ve ikimizde yeni iliskiden cikmistik ve bende cok tazeydi 3 ay falan olmustu exinden ayrilmam. Bu oglanla konusuyoduk sonra ben buna acikladim Şu an hazir degilim yalan soylemek istemem falan oda bozuldu fark ettim ama ben seni anliyorum bende aynisini yasadim dugunume 3 ay kala terk edildim, zaman herseyin ilaci sabir dedi. Sonra sana arada yazarim nasilsin diye dedi bende arkadasca dedim gulerek oda istersen abi kardes de olur dedi ve orada bozuldugunu anladim. Neyse ondan sonra bu bi kac kez hikayeme yorum atti bende 1 ay once buna mesaj attim nasilsin falan diye ama aslinda amacim onceki gibi konusmakti artik hazirim cunku sonra oda baya sohbet etti 3 gun konustuk. Ondan sonra bu tatile cikti bende yorum attim hikayesine ama okuyup cevap vermedi. Bu kez de ben baya bozuldum belli etmedim tabi susuyorum. Aslinda gizli de olsa yazmasini bekliyorum ama pek umudm kalmadi gibi.. ve hep 2/3 ay arasi bir hikayeme yazardi. Simdi birsz beklesem mi yazar diye veya sil gitsin mi diyosunuz.. acaba benden mi bekliyo ona hazirmisim gibi yazmayi ama bence okadarda olmaz ve cevapta vermedi