Bu erkek nasıl biri sizce?

YURDUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
Hoşlandığım birisi var.Ama nasılbiri olduğunu çözemedim. Kendisi diş hekimi.İnstagramında sürekli annesiyle fotoğrafları var,ailesiyle falan.Annesi kapalı ,sanırım birazda tutucular.Kız arkadaşı yok gördüğüm kadarıyla ama fotoğraflarda hep dişhekimliğinden kızlarla samimi yorumları var.Her kıza aynı mesafede ,sanırım insanlar icindede sevilen sempatik biri.Kendisi konyalı bu arada.Kızlarda genel olarak açıklar.Sizce nasıl birisi ve nasıl biriyle ilişki ister? E birazda egosu var sürekli diş hekimi olduğunu göstermeye çalışmış önlükler falan.Bu arada bende hemşireyim devlette calisiyorum

Tanımanız gerekiyor ama ilk gözlem yapın şu karantinada çok gözlem şansınız yok sosyal medyadan biyere kadar gözlemleme şansınız olsaydı oradan artılarını eksilerini verebilirdiniz malesef karantinanin bitmesini beklemeliyiz.

Bende cok tanımıyorum ama anlattığım kadariyla nasil sizce? Hem kizlarla bu kadar samimi hemde tutucu
Doktor çünkü, hastalarıyla arasını iyi tutar, iyi işler çıkarır, ün salar sonra da özel bir hastaneye geçer ya da kendi kliniğini açar. Normal.

gerçekten instagram paylaşımlarından yola çıkarak nasıl bir ilişki isteyeceğini anlayabilecek misiniz ?
bu kadar sığ mı mesele ?
dip not: instagramda paylaşılanların herkesin olduğunun 1-2 tık iyisidir genelde. seçilir çünkü fotolar. bazen bazı yorumlar silinir. filtreler eklenir. bunlara bakarak gerçek fikirler edinemezsiniz.

Bende cok tanımıyorum ama anlattığım kadariyla nasil sizce? Hem kizlarla bu kadar samimi hemde tutucu
Erkekler genel olarak samimiler zaten kızlarla iş ciddiyete binince tutucu olurlar ama kadınlarla samimi olan erkekten uzak durun hele egosu varsa sizle gönül eğlendirip başka birine gidebilir ailesi tutucuysa zaten ailesinin istediği kızla evlenir

Doktor çünkü, hastalarıyla arasını iyi tutar, iyi işler çıkarır, ün salar sonra da özel bir hastaneye geçer ya da kendi kliniğini açar. Normal.
Peki hastalari evine birakmasi normal mi ? 😂Bana karşı çok ilgiliydi ama mesafeliydi de bir kac tedaviden sonra evine birakmak istedi.Bunun altinda birsey aramali miyim,aynı yastayiz onunla

gerçekten instagram paylaşımlarından yola çıkarak nasıl bir ilişki isteyeceğini anlayabilecek misiniz ?
bu kadar sığ mı mesele ?
dip not: instagramda paylaşılanların herkesin olduğunun 1-2 tık iyisidir genelde. seçilir çünkü fotolar. bazen bazı yorumlar silinir. filtreler eklenir. bunlara bakarak gerçek fikirler edinemezsiniz.
Normalde bir kac kez gordum ama çok sasirdim fotograflari gorunce çünkü biraz cekingen gibiydi butun kizlarka konusup samimi olcak birine benzemiyirdu

Normalde bir kac kez gordum ama çok sasirdim fotograflari gorunce çünkü biraz cekingen gibiydi butun kizlarka konusup samimi olcak birine benzemiyirdu

sosyal medyayı bu kadar büyütmeyin yahu gözünüzde. alt tarafı bir telefonun klavyesine dokunup istediğine istediğini yazıyor. oradan kolay çünkü yazmak çizmek.
anlamlar çıkarmaya çalışıyorsunuz, anlıyorum ama bence doğru yol bu değil.

Hiç kimse yada hiç kimsenin hayatı sosyal mesafeden yorum yapacak dogrulukta değil ki :halay:sosyal medyada kime baksan hiç derdi yok. Önemli olan normal hayatında nasıl onu bilmen. Ne desek boş bu kadar gözlemle.

Peki hastalari evine birakmasi normal mi ? 😂Bana karşı çok ilgiliydi ama mesafeliydi de bir kac tedaviden sonra evine birakmak istedi.Bunun altinda birsey aramali miyim,aynı yastayiz onunla
Bir kaç tedaviden sonra doktorum beni eve bırakmak isterse ona pekte güvenmezdim

Ister tutucu olsun ister anası kapalı olsun
Güven vermedi bana

Canım bir insanı tanıyorum demeye imkan yok bence yani hiç bilmediğimiz bir huyu çıkması için yaşamadığımız bir olayı yaşamamız gerek sadece. Hele böyle tarifle hiç yorum yapılmaz.

Bir kaç tedaviden sonra doktorum beni eve bırakmak isterse ona pekte güvenmezdim

Ister tutucu olsun ister anası kapalı olsun
Güven vermedi bana
Bilmiyorum aynı yasta olunca cokda yadirgamadim tamam dedim birakti beni eve ama arkadaş gibi konustuk öncesinde

X