bu ellerle napıcaz resimli

Beni nasil buluyorsun

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
1.191
952
323
ya kendimi bildim bileli tırnak yerım ben, bi kaç defa bıraktım uzadı tırnaklarım tabi biraz yamuk uzuyo haliylede kırılıyolar. kırılıncada tekrar başlıyorum yemeye.

heleki bu baş parmagım uzatamıyorum anında kırılıyo :18:

bir kasenin içine yarım limon sıkıp aynı ölçekte sirke ilave edin ve 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı da zeytinyağı ekleyin. Ocakta hafif ılıtın ve içine parmak uçlarınızı batırıp 5 ila 8 dakika kadar bekletin. Sonra yıkayıp kurulayın. İşte size istediğiniz sertlikte tırnak...Haftada bir kez uygulayabileceğiniz bir tarif

ya da kozmetik ürünü olarak bu tarz bişey uygulayabilirsiniz;

[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Son düzenleme:
Reactions: gve

Deneyim bi

Tırnak sertleştirici ürünler var. Onları kullanabilirsiniz. Bir de vitamin almanızı tavsiye ederim. Sanırım günlük vitamin ihtiyaçlarınızı tam olarak alamıyorsunuz, bu yüzden de tırnaklar yeterli besini alamıyorlar.

iyi bir vitamin kullanabilirsiniz iç takviye olarak ama dış takviye için de rimmel'in tırnak bakım ürünlerini öneriyor herkes. tırnakları kalınlaştırıyormuş.

ya tırnaklarım uzadıgı zaman kalın ama,her ne kadar tırnakları uzayınca yemesemde agzıma göturuyorum istemsiz , ve tabi ıslanınca yumuşayıp kırılıyolar. birde yan taraf etlerini kopardıgım için kırılmaya müsaitler, bi yere takılıolar muhaakkak.

Kalyon kullan mesela :) Aklına geldikçe limonla ovuştur tırnaklarını. Menekşe yağı da güçlendiriyor. Tırnaklarını yememek için oje sürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…