Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bu elbiseyi nerden bulabilirim?

zera_zera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
59
0
86
Adana
adanada yaşıyorum .. bu elbiseye bayıldım yakında nişanım var.. adanada nerden alabilirim bu tarz bir elbiseyi?

Eklentiler

• $165522_184785348219513_135429226488459_510834_3356138_n.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 222
Elbise harika ..Adanayı maalesef bilmiyorum ama en azından bu tarz elbiselerin adını söyleyeyim dedim..En azından araştırırken kolaylık sağlar dıye dusundum tatlım..''Balık Modeli'' diyorlar buna...öpüyorum

birebir aynısını bulman çok zor olabilir canım,iyi bir modacı,dikim ewi bulup aynısını diktirebilirsin bence çok hoş bir model.mutluluklar :)

birebir aynısını bulman çok zor olabilir canım,iyi bir modacı,dikim ewi bulup aynısını diktirebilirsin bence çok hoş bir model.mutluluklar :)

tesekkur ederim canım..diktirmek için zaman yok.. insallah benzer bişey bulabilirim.. en azından modelin adını ögrendim :) tesekkurler gecekirpik

Canım ne demek ..Rica ederim..Zaten diktirmek hem zaman harcamaktır hem de oldugundan masraf.. googledan araştır ..Alışveriş sitelerinde yazar.. Bilmem ne marka elbise diye:)) oradan markaları ogrenır arastırırsın..Bak benım de aklıma soktun sımdı bunu :/ cok guzell pufff :))

google dan fln araştırdım böyle bi modele hiç rastlamadım..bugün selenn' in söylediği magazaya gidicem.. araştırmaya dewam.. senin de begenmene sevindim canım

Romance mağazasına bakabilirsiniz, Gazipaşa'da Venedik mağazası var orada da güzel abiyeler var...
Gelinlik mağazalarında da abiyeler bulabilirsiniz, Gazipaşa ve Atatürk Caddesinde ve yakınlarında bir çok yer var, bir de Sular'daki Sultana mağazası var... Kolay gelsin & mutluluklar...

ben bu elbisenin aynısının kırmızısını yaşdığım yerde çarşıda gördüm

bence de çok güzel bu elbiseler balık model..sevim ve altan özkan mağazalarında var bu tarz elbiseler..bulunduğun şehirde varsa mağazalar bak mutlaka tatlııış.

CANIM ELBİSEYİ BULDUN MU BİLEMEM AMA.bEN GAZİANTEPTE YAŞIYORUMbURADA BİR MAĞAZADA AYNISININ GRİ MODELİNİ GİYİNMİŞTİM BEN.sONRADAN ONUN TARZINDA AMA KUMAŞI DAHA KLOŞ TARZDA OLAN BİR MODEL ELBİSE GİYİNDİM KENDİ NİŞANIMDA.gaziantep dericiler mağazasında aynısından vardı.

bu aralar bakamıyorum..söz telaşı yüzünden.. ama baktıgım yerlerde göremedim.. aynısıdır diyosan oraya da gider bakarım.. hayalimin elbisesi oldu komik

Canım ben geçen yaz bakmıştım bu elbiseye.haziranın sonu falandı.hatta nişanımda giyindiğim elbise ile bu elbise arasında çok kararsız kalmıştım.hatta bu kızın giyindiği gibi kendinden simli gibi tüldü kumaşı.bence tıpatıp aynısıydı.ben dericiler ya da yaprak mağazası vardı.orada görmüştüm diye hatırlıyorum.yer olarak hatırlıyorum dükkanın yerini ama isim olarak karıştırıyor olabilirim.çünkü magazalr hep yanyana olduğu için ya dericilerdi ya da yaprak mağazası idi.umarım bulabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…