Kız İsteme bu elbisenin laciverti evdeki nişan için nasıll fikir lütfeenn

eminim siz hepsinden çok daha güzel olacaksınızdır yeterki heyecan yapmayın o anlar farkında bile olmadan öyle kolay geçiyorki

canım dizlerinde bir şey seçmen daha iyi olur senin için bir de kırmızı olsun ne olacak ki :) ben iki elbise giymiştim biri pembe diğeri kırmızı idi çokta iyi durdu. Sende kendini koyu renklere mahkum etme

canım dizlerinde bir şey seçmen daha iyi olur senin için bir de kırmızı olsun ne olacak ki :) ben iki elbise giymiştim biri pembe diğeri kırmızı idi çokta iyi durdu. Sende kendini koyu renklere mahkum etme

neden dizlermde durması daha iyi olur ki..

Kahve vs. gibi ikram konularında ayağına dolanır talihsizlik yaşayabilirsin diye düşündüm. Ama ayrı ayrı yapacaksın sanırım isteme nişan vs. Benim nişan kır düğünü şeklinde oldu o zaman prenses model bir elbise giymiştim. Sanırım sende o elbiseyi nişan için kullanacaksın o zaman olabilir ama bence renkli olmalı elbisen.

bende buna benzer su yeşili bir elbise giymiştim, dantel kısımları siyah. nişanlımda siyah takım elbise beyaz gömlek giymişti güzel olmuştu.. bu elbisenin saks mavisi güzel olur, saks mavisi kravatta yanında şık durur

Onlar şıkır şıkır olucaksa senin daha çok göze çarpman lazım canım bu biraz sade ve basit kalmış

Bence elbisenin modeli çok şık ve sade. Nişan için çok uygun. Ne yazık ki kadınlarımız güzel olmalıyım diye nerede allı güllü, parlak taşlı, kabarık birşeyler varsa onu alıp giyiyorlar. Bir de üstüne o abartı pembeli mavili makyajları yapmıyorlar mı... Güzel olmak bir yana ben onları eski moda gelin arabası süs bebekleri vardır ya hani onlara benzetiyorum. Eğer bu elbiseyi almışsanız çok doğru bir tercih yapmışsınız. Lacivert yerine eğer varsa bu modelin ekru, kırık beyaz ya da krem renklerine de bakabilirsiniz. Çok hoş duracağını düşünüyorum. Unutmayın, güzellik sadeliktedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…