- 20 Mart 2008
- 141.176
- 212.293
- 60
-
- Konu Sahibi zorunlualann
N egüzel kıyafetler var oysaki çicemmm askılı mini uçuş uçuşlar varKatılıyorum çicemmm, çok günlük birde
Istemiyo bizim kızN egüzel kıyafetler var oysaki çicemmm askılı mini uçuş uçuşlar var
Geçenki elbiseyi iade ediyorum . Bu elbise olur mu sizce triko tarzı kotondan buldum altına nasıl bir topuklu giyilir ?illa siyah giymek istiyorum;( after party için. De bu kalacak üzerimde
İstesin birazdaIstemiyo bizim kız
Hayır nişanlımın arkadaşının ve sonrasında aftere olacakmışKendi after partine bunumu giyeceksin
Yapma gözünü sevdiğim yapma kuzum
Sanki düğün değil cenaze
Ooy oyyy valla sileyim yanlış anlaşılır hep mi ya ;(Geçenki elbise de siyahtı. Bu siyah ısrarı şey mi? B.k gibi bi evlilik yapıcam şimdiden yasını tutuyorum
Sil bencede after party görsellerine baksana birazcık fikir olur sanada.Ooy oyyy valla sileyim yanlış anlaşılır hep mi ya ;(
Bakıyorum ama ben siyah almak istiyorumSil bencede after party görsellerine baksana birazcık fikir olur sanada.
Keşke her yanlışından hemen böyle dönsenOoy oyyy valla sileyim yanlış anlaşılır hep mi ya ;(
Siyah olsunda çok güzel kıyafetler var onlardan olsun yine.Bakıyorum ama ben siyah almak istiyorum
İşte ben güzeli bulamıyorum ;(Siyah olsunda çok güzel kıyafetler var onlardan olsun yine.
Sebep?Bakıyorum ama ben siyah almak istiyorum
Bulursun yahu aldığın yerden gene bak olmadı iade et başka yerdeb bak,mango'ya bak olmazsa yada olmadı en kötü abiye satan yerlerden de bulursun.İşte ben güzeli bulamıyorum ;(