- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
-
- Konu Sahibi MinikPiranha
ben hıc sıyah gormedımvalla ben iddia ettiğiniz beyazı hiiiiiiç göremedim, siyah kısımlar bi ara koyu altın yeşili gibi oldu ama, mavi kısım hiç beyaz olmadı
göz doktorlarından yardım bekliyoruz
Benim ekledigim buz mavisi ve altin sarinin biraz kizila doneni. Ama ayarlariyla oynayarak sabah gordugume bu kadar yaklasabildim.Senin eklediginle ilk resmin hic alakasi yok. Resmsn senin ekledigin altin sarisi ve beyaz. Benim gordugim buz mavisi ve kina yesili. Az once de baktim öyle gordum
Tam beyaz degildi zaten. Su kar kadar beyazdi ancavalla ben iddia ettiğiniz beyazı hiiiiiiç göremedim, siyah kısımlar bi ara koyu altın yeşili gibi oldu ama, mavi kısım hiç beyaz olmadı
göz doktorlarından yardım bekliyoruz
Bacim bende beyaz altın görüyorumkorkutma beni chess valla açık renk altın görüyorumbiriniz daha altın görüyorum deyin nolur
bilmemdeğişken bir ruh haline sahipsin burcun ikizler yükselenin terazi olabilir. tabi bunları uyduruyorum hiç bir fikrim yok
Benim ekledigim buz mavisi ve altin sarinin biraz kizila doneni. Ama ayarlariyla oynayarak sabah gordugume bu kadar yaklasabildim.
Simdi orjinale baktigimda bildigin mavi ile azicik soluk siyah goruyorum
Gözlerime inanamadım bu nasıl birşey elbiseyi ilk gördüğümde beyaz altın gördüm sizler mavi siyah deyince kör mü bunlar dedim tekrar baktım ve elbise mavi siyah göründü ve halada öyle görünüyor, bu nasıl olduay dalga mı geçiyolar anlamadım, ne zamandır bakıyorum hep mavi hep siyah.
Hicbir sekilde siyah gormuyorim. Bu sitede de mavi ve kina yesili goruyorum. Bastan beri hep oyle gordum. Altin sarisi ne alaka. Beyaz siyahne alaka hala cozemedim..biraz önce haberlerde de çıktı, ben de önce beyaz ve altın sarısı görüyordum, ne alaka yaa mavi siyah diyordum kendi kendime ki eşim de ne beyazı yaa mavi ya dedi şaşırdım kaldımsonra şu siteye bakınca ben de mavi siyah görmeye başladım şaşkınım.
http://bilgibul.net/renkleri-anlasilamayan-elbise-fotografi-cozumu/
Hicbir sekilde siyah gormuyorim. Bu sitede de mavi ve kina yesili goruyorum. Bastan beri hep oyle gordum. Altin sarisi ne alaka. Beyaz siyahne alaka hala cozemedim..
ben yine beyaz ve altın sarısı görmeye başladımve eşim de ısrarla mavi siyah diyor. sizinki de en farklısıymış mavi kına yeşili gördüğünü söyleyen tek kişi sizsiniz sanırım