BU ELBİSE HANGİ RENK

hem mavı sıyah goruyorum , hemde altın sarısı beyaz gorunuyor nasıl mumkun boyle bısey ya mavıdır ya beyaz gozlerım bana oyun oynuyor sanırım

arkadaşlara katılıorum haberi face de gördüm altın- beyaz dı sayfaya girdim gene aynı altın-beyaz sonra haberde elbisenin sadece 4 rengi olduğunu okuyunca geri döndüm mavi-siyah ya ben sıyırdım yada resimde hile var.

Aslında tabletten bakarken saha ışıklı ortama geçtiğimde mavileşiyor ama telde açık mavi

telde de bilgisayarda da karanlikta da aydinlikta da mavi siyah oldu.
sabah nasil buz mavisi, altin sarisi gordum bilemem.
siyah yok diye iddia etmistim halbuki

nasil oyle gördün ya? Ben hic oyle gormedim. Direk buz mavisi ve kina yesili gordum
Valla su an kafam karisik. Hala benimle ayni rengi gorup gormedigine emin degilim sen ne gordun benim ekledigimden de hele
Bu arada sabah gordugum bu kadar mavi degildi kirik beyaz buz mavisi arasiydi

Valla su an kafam karisik. Hala benimle ayni rengi gorup gormedigine emin degilim sen ne gordun benim ekledigimden de hele
Bu arada sabah gordugum bu kadar mavi degildi kirik beyaz buz mavisi arasiydi

Senin eklediginle ilk resmin hic alakasi yok. Resmsn senin ekledigin altin sarisi ve beyaz. Benim gordugim buz mavisi ve kina yesili. Az once de baktim öyle gordum

herkes başka renk görmüş:)))) flasdan dolayı olsa gerek

güzelım flaşı kapa da cek sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…