BU ELBİSE HANGİ RENK

mavı sıyah görenler hangı acıyla bakıyorlar acabaaa:rolleyes:
ben neden goremıyorum ben buz mavısı ve kahve goruom
normal açtım gözlerimi Dümdüz bakıyorum işte,yattığım yerden,oturdugum yerden,çikolatamı yerken:))

gozlerini kisinca mavi siyah oluyor diyolar

ben kirli beyaz , sari gordum valla her sekilde
Gözlerim açıkken, kısıkken,tek gözüm açık diğeri kapalıyken hep aynı değişmiyor, hep mavi siyah :confused:

normal açtım gözlerimi Dümdüz bakıyorum işte,yattığım yerden,oturdugum yerden,çikolatamı yerken:))

Gözlerim açıkken, kısıkken,tek gözüm açık diğeri kapalıyken hep aynı değişmiyor, hep mavi siyah :confused:
ben buz mavısı yanı çivit suyu mavısı ıle sutlu kahve goruom hemde yattığım yerden:KK45::KK45:

İlk mesajın altındaki siyah mavi modelle bire bir aynı mı gördüğün ?

Nasıl ya anlamadım, ben sütlü kahve görmüyorum ki,bariz mavi ve siyah görüyorum ama elbisenın çirkin oluşu ve cepkenin demode oluşu konusunda hemfikirim.
Ayrıca ne elbiseymis, höh be.
bende mavı ve sıyah ı nasıl goruosun onu anlamadım...

papa bıle blue and black yazmış:KK48::KK48::KK48:

asagdan baktım yukardan her yerden sarımsı bi kahveyle parlak beyaz goruyorum:KK45: biri yazmıs hatta 3. dunya savası mavi siyah diyenlerle sarı beyaz diyenler arasında cıkcak diye:KK70:

az once beyaz kahveydı sımdı mavı sıyah oldu :KK45::KK45:
üzerime gıyersem benı çıplak gosterırmı acabaaaaaa:KK45:

X