- 26 Aralık 2012
- 2.502
- 440
- Konu Sahibi MinikPiranha
elbısede ledler var bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal açtım gözlerimi Dümdüz bakıyorum işte,yattığım yerden,oturdugum yerden,çikolatamı yerken:))mavı sıyah görenler hangı acıyla bakıyorlar acabaaa
ben neden goremıyorum ben buz mavısı ve kahve goruom
Gözlerim açıkken, kısıkken,tek gözüm açık diğeri kapalıyken hep aynı değişmiyor, hep mavi siyahgozlerini kisinca mavi siyah oluyor diyolar
ben kirli beyaz , sari gordum valla her sekilde
ben buz mavısı yanı çivit suyu mavısı ıle sutlu kahve goruom hemde yattığım yerdennormal açtım gözlerimi Dümdüz bakıyorum işte,yattığım yerden,oturdugum yerden,çikolatamı yerken:))
Gözlerim açıkken, kısıkken,tek gözüm açık diğeri kapalıyken hep aynı değişmiyor, hep mavi siyah
İlk mesajın altındaki siyah mavi modelle bire bir aynı mı gördüğün ?normal açtım gözlerimi Dümdüz bakıyorum işte,yattığım yerden,oturdugum yerden,çikolatamı yerken:))
Gözlerim açıkken, kısıkken,tek gözüm açık diğeri kapalıyken hep aynı değişmiyor, hep mavi siyah
Bak bu konuda hemfikirim her ne kadar rengi mavi siyah olsadaelbisenın ustunede cepken hıc olmamış gerçekten cok demode
bı an renk korumuyum dıye dusundumBak bu konuda hemfikirim her ne kadar rengi mavi siyah olsada
Evet ikiside aynı renk hiç degismediİlk mesajın altındaki siyah mavi modelle bire bir aynı mı gördüğün ?
Nasıl ya anlamadım, ben sütlü kahve görmüyorum ki,bariz mavi ve siyah görüyorum ama elbisenın çirkin oluşu ve cepkenin demode oluşu konusunda hemfikirim.bı an renk korumuyum dıye dusundum
Bu kadar bariz fark inanamıyorum .Evet ikiside aynı renk hiç degismedi
bende mavı ve sıyah ı nasıl goruosun onu anlamadım...Nasıl ya anlamadım, ben sütlü kahve görmüyorum ki,bariz mavi ve siyah görüyorum ama elbisenın çirkin oluşu ve cepkenin demode oluşu konusunda hemfikirim.
Ayrıca ne elbiseymis, höh be.
Allah canımı alsın intihar eşiğine geldim,eee Papa da benim gibi görmüş o zamanbende mavı ve sıyah ı nasıl goruosun onu anlamadım...
papa bıle blue and black yazmış
kızlarrrrrr demın baktığımda beyaz kahveydıAllah canımı alsın intihar eşiğine geldim,eee Papa da benim gibi görmüş o zaman
Yok tutmayın bırakın atliycam
Tamam sakinlesiyorum ve soruyorum,sen hangi renk görüyorsun?bende mavı ve sıyah ı nasıl goruosun onu anlamadım...
papa bıle blue and black yazmış
Bak bu olabilir isteaz once beyaz kahveydı sımdı mavı sıyah oldu
üzerime gıyersem benı çıplak gosterırmı acabaaaaaa