- Konu Sahibi MinikPiranha
Normali mavi siyah.
Isik nedeniyle bazi beyinler farkli algiliyor galiba
Olabilebilir Ben üşütmeden normal hayatıma döneyim en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normali mavi siyah.
Isik nedeniyle bazi beyinler farkli algiliyor galiba
Öyleymiş evet siyah ve maviyi nasıl görüyorsunuz anlamadım. Hadi uçuk mavi olabilir dicem ama siyah bunun neresinde? Benim devreler yandı
Ayyy ben şimdi yine baktım gerçekten mavi siyah oldu nası yaaaAp açık sıyah mavi baştan beri öyle görüyorum kardeşim inanmıyor :)) oda beyaz altin görüyor
Nasıl oluyor bilmiyorum ama kardeşim onunla dalga geçtiğimi düşünüyor :)))Ayyy ben şimdi yine baktım gerçekten mavi siyah oldu nası yaaa
ben hep boyle gordum demissin de senin oyle gordugunu kimbilir baskasi neyle gorduEki Görüntüle 1435356 Sahtan beri kaç kez oldu resme bakıyorum hiç bir değişiklik olmadı . Karanlıkta , ışık altında , şu an başka telden bakıyorum yine aynı . Ben hep böyle gördüm bazen renkler daha parlak oluyor sadece .
ben hep boyle gordum demissin de senin oyle gordugunu kimbilir baskasi neyle gordu
ne gordugunu yazarak soyle istersen
hahahResmi yeniden çektim , ışık oyunları varsa etkisi kaybolur belki herkes gördüğüm gibi görür
Uçuk mavi , altın sarısı ama mat
İyide senin yeniden çektiğin o resmi ben yine aynı görüyorum, yani mavi ve siyah, sanırım benim kayış koptuResmi yeniden çektim , ışık oyunları varsa etkisi kaybolur belki herkes gördüğüm gibi görür
Uçuk mavi , altın sarısı ama mat
İşe yaramadı demek kihahah
yeniden cekmisin ama ben hala koyu mavi ve siyah goruyorum
Ohhh şükür yalnız degilmisimhahah
yeniden cekmisin ama ben hala koyu mavi ve siyah goruyorum
İyide senin yeniden çektiğin o resmi ben yine aynı görüyorum, yani mavi ve siyah, sanırım benim kayış koptu
iyi de niye ayni anda bakanlar farkli goruyor o zaman?Bu fotoda elbisenin rengi değişiyor kendiliğinden kimisine mavi-siyah kimisine de krem altın rengi denk geliyor..