BU ELBİSE HANGİ RENK

image.jpg
Sahtan beri kaç kez oldu resme bakıyorum hiç bir değişiklik olmadı . Karanlıkta , ışık altında , şu an başka telden bakıyorum yine aynı . Ben hep böyle gördüm bazen renkler daha parlak oluyor sadece .

10 kere baktım ve hepsinde mavi siyah gördüm ama siyahi soluk gibi yani kahvemsi. Hiçbir baktığımda da rengi değişmedi. Sizler nasıl beyaz görüyorsunuz ben de mi bir gariplik var:KK57:o_O

Eki Görüntüle 1435356 Sahtan beri kaç kez oldu resme bakıyorum hiç bir değişiklik olmadı . Karanlıkta , ışık altında , şu an başka telden bakıyorum yine aynı . Ben hep böyle gördüm bazen renkler daha parlak oluyor sadece .
ben hep boyle gordum demissin de senin oyle gordugunu kimbilir baskasi neyle gordu :KK70:
ne gordugunu yazarak soyle istersen :KK70:

ben hep boyle gordum demissin de senin oyle gordugunu kimbilir baskasi neyle gordu :KK70:
ne gordugunu yazarak soyle istersen :KK70:

Resmi yeniden çektim , ışık oyunları varsa etkisi kaybolur belki herkes gördüğüm gibi görür :KK55:

Uçuk mavi , altın sarısı ama mat

İyide senin yeniden çektiğin o resmi ben yine aynı görüyorum, yani mavi ve siyah, sanırım benim kayış koptu:KK57:

Şansımı deneyeyim dedim tutmadı . Herkes farklı görüyor . Renk olayı çok enteresan ya .
Sabahtan beri hic siyah göremedim ben .
Resmin orjinali bile muammalı herkes başka diyor .

mavı sıyah görenler hangı acıyla bakıyorlar acabaaa:rolleyes:
ben neden goremıyorum ben buz mavısı ve kahve goruom

Bu fotoda elbisenin rengi değişiyor kendiliğinden kimisine mavi-siyah kimisine de krem altın rengi denk geliyor..

X