BU ELBİSE HANGİ RENK

Gerçekten mavi siyah gören var mı yoksa dalga mı geçiyorsunuz? Nasıl olabilir ki? Çok açık beyaz sarı..
Ap açık sıyah mavi baştan beri öyle görüyorum kardeşim inanmıyor :)) oda beyaz altin görüyor

Gerçekten mavi siyah gören var mı yoksa dalga mı geçiyorsunuz? Nasıl olabilir ki? Çok açık beyaz sarı..

valla ben dalga geçmiyorum. son birkaç saattir sadece lacivert-siyah görüyorum. hiç bir farklılık yok. olayın arka plan rengiyle ilgisi varmış arkadaşlar... daha doğrusu arka plan rengini göz farklı algıladığında elbiseyi de farklı renklerde görüyoruz.

Elbise bildiğin beyaz-altın ya da sütlü kahverengi herneyse. Resim çekilirken ön taraftan güneş ışığı fazlaca vurduğu için beyaz olan kısım mavimsi gibi çıkmış. Olay bu bence.

Sarıyı beyazı siyahı maviyi nerde görüyorsunuz arkadaşşlar. Bildiğin kahverengi ve turuncu bu elbise.

Herkes iki rengi de gormus peki ben neden hep ayni rengi goruyorum? Hep mavi ve kina yesili...
Peki bunun bir cevabi yok mu?
Sen tam renk koru olmusun galiba bilgece :KK70:
Mavi bunun neresinde abi ya.
Bildigin koyu mavidenmi bahsediyorsunz?
Mumkun degil.
Ben kirik beyz ve altin rengi gordum.
Hele bi de syah hic hic mumnkun degl.
Hah ayni yorumu ben de yapmistim.
Ama simdi ne kadar ugrassam da beyaz -altini goremiyorum :KK53:
ben bilgisayara kaydettim resmi baktım. bilgisayardaki resme baktığımda her daim dantelli yerler siyah, diğer yerler lacivert görüyorum. nette birkaç kez altın sarısı-beyaz halini de gördüm. ama bence netteki resimlerde oynanıyor. o nedenle bilgisayara ya da telefona resmi indirip bakın derim.
Ben de indirdim. Telimde de beyaz- altindi. Hatta telde isik ayarlariyla falan oynadim ama degismedi. Sonradan baska bir resme bakarken baktim indirdigim resim mavi siyah olmus.
Bence hilesi yok. Gozumuz algilamiyor rengi

Konuyu tam okumadan cevaplamıştım elbisenin rengi mavi siyahmış ama ben hala ısrarla beyaz krem görüyorum. Kafayı yicem ya siz nasıl mavi siyah görüyorsunuz?

Konuyu tam okumadan cevaplamıştım elbisenin rengi mavi siyahmış ama ben hala ısrarla beyaz krem görüyorum. Kafayı yicem ya siz nasıl mavi siyah görüyorsunuz?
Bir sure sonra sen de gorursun. Ben de simdi sabah gordugum altin kirik beyaz seklinde olani tekrar gormeye ugrasiyorum ama yok :KK70:

Beyaz altın görmeyenler çok şanslılar zira elbise bu haliyle berrrbatttt

Bir sure sonra sen de gorursun. Ben de simdi sabah gordugum altin kirik beyaz seklinde olani tekrar gormeye ugrasiyorum ama yok :KK70:

Çıldırciim gözlerimi dinlendiriyorum şöyle etrafıma bakıp tekrar resme dönüyorum yine aynı :KK53: Şimdi hangi renkleri görenler normal oluyor?

Orginali mavi beyaz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 116
X